Neler Yeni

Ekşi Sözlük'teki PS ve Xbox Fanboyları

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Sen de yaptın kendince bir şeyler ama tutmaz hocam. Sen anglachem gibi diesel1905 gibi saygın, uzun açıklamalar yapan ve düzgün üsluplu yazarlardan bihabersin veya yazar olamadığından elde edemediğine laf ediyorsun... Ekşi aman aman çok kaliteli bir yer olmadığı gibi tr seviyesinin NET üstündedir. Kahve gibi bir ortamı kıyaslamansa işi komikliğe vurup kurtulma çabası...
Ben ekşi sözlük kötü demiyorum. Fanboyları çok kötü diyorum.
Ben piğsiğ fanıyım. Neymiş L2 R2 X A B filan basıyormuşsun. Klavye ve mouse adamdır. Hem biz Epic abi sayesinde beleş oyun alıyoruz ama onlar oyuna 500-700TL veriyor. Gamepass desen piğsiğde var.
Tamam bir şey demiyorum ben de PC kullanıyorum. Sadece konsol isteyen adama PC önermek garip yani.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
yunus emre
Fanboyluk cidden anlam veremediğim bir şey. Hani kendi ürettiği bir marka falan olsa tamam da öyle falan da değil. Al işte istediğin konsolu geç. Hangisi sana uygunsa.
kendi ürettiğim marka olsaydı savunmadığım yer olmazdı canım pahasına savunurdum

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben ekşi sözlük kötü demiyorum. Fanboyları çok kötü diyorum.

Tamam bir şey demiyorum ben de PC kullanıyorum. Sadece konsol isteyen adama PC önermek garip yani.
Yav aynı şey sayılır.(!) Bu arada kimse ironi yaptığımı anlamamış.

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Sen de yaptın kendince bir şeyler ama tutmaz hocam. Sen anglachem gibi diesel1905 gibi saygın, uzun açıklamalar yapan ve düzgün üsluplu yazarlardan bihabersin veya yazar olamadığından elde edemediğine laf ediyorsun... Ekşi aman aman çok kaliteli bir yer olmadığı gibi tr seviyesinin NET üstündedir. Kahve gibi bir ortamı kıyaslamansa işi komikliğe vurup kurtulma çabası...
Elbette kaliteli kişiler var da genele baktığımız zaman öyle olmuyor maalesef. Bende kaliteli olmasını isterim genel kitlenin.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Konsol kültürü olmayan adama ne desen boş.
Hayatlarında PS Store'a girmemişler bizim her oyunu 700'e aldığımızı sanıyorlar. Ayrıca FPS türü dışında her oyunda kontrolcü daha rahat. Game Pass Xbox'da 40 oyun daha büyük ama Xbox'ın konsola özel oyun yapması lazım. PS tarafında özel oyunlar çok güzel zaten.
Bu tipler ne desen "pisi" derler.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hayatlarında PS Store'a girmişler bizim her oyunu 700'e aldığımızı sanıyorlar. Ayrıca FPS türü dışında her oyunda kontrolcü daha rahat. Game Pass Xbox'da 40 oyun daha büyük ama Xbox'ın konsola özel oyun yapması lazım. PS tarafında özel oyunlar çok güzel zaten.
Bu tipler ne desen "pisi" derler.
Yeri geldiğinde bazı FPS'ler kontrolcü ile daha rahat oluyor.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
XBOX'a kötü diyen PS kullanıyordur ya da istiyordur xD

Top Bottom