- Konu Sahibi Konu Sahibi
Satış sayısının bir oyunu iyi yaptığını düşünmüyorum. Halo'nun ölüsü Halo 5, GoW 2018'de daha mı iyi o zaman?Doğru söylüyor. İroni falan da yapmıyorum. En çok satan oyunlardan bir tanesi.
Satış sayısının bir oyunu iyi yaptığını düşünmüyorum. Halo'nun ölüsü Halo 5, GoW 2018'de daha mı iyi o zaman?Doğru söylüyor. İroni falan da yapmıyorum. En çok satan oyunlardan bir tanesi.
Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.
dediğim gibi abartmaya gerek yokHem PS hem Xbox kullanan bir konsol oyuncusu olarak şunları okurken gülüyorum.
Xbox Fanboyu: "Halo 5, gow'dan daha fazla sattı gow çöp asdasdsadsadasdasd"
PS Fanboyu: "Game Pass denen çöplüğe kanmayın, xbox da xb*k'tur, xb*k alacağınıza pisi alın"
Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.
Kişiden kişiye değişir herkesin görüşüne saygı duyulmalı fanboy demek yerine. Mesela ben ps exclusive sevmiyorum xbox exclusive oyunlarını daha çok beğeniyor keyif alıyorum.Satış sayısının bir oyunu iyi yaptığını düşünmüyorum. Halo'nun ölüsü Halo 5, GoW 2018'de daha mı iyi o zaman?
niye ceza yedin dostumFanboyluk cidden anlam veremediğim bir şey. Hani kendi ürettiği bir marka falan olsa tamam da öyle falan da değil. Al işte istediğin konsolu geç. Hangisi sana uygunsa.
bende ps fanboyum xbox gamepass çöp exclusive games adamdirHem PS hem Xbox kullanan bir konsol oyuncusu olarak şunları okurken gülüyorum.
Xbox Fanboyu: "Halo 5, gow'dan daha fazla sattı gow çöp asdasdsadsadasdasd"
PS Fanboyu: "Game Pass denen çöplüğe kanmayın, xbox da xb*k'tur, xb*k alacağınıza pisi alın"
Bilerek yedi. Derslere odaklanmak için.niye ceza yedin dostum