Neler Yeni

Eksik parçalara öneri bütçe sıkıntısı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
PC toplamaya çalışıyorum aylardır. Anlamayınca sıkıntı oluyor yanlış bir ürüne gereksiz bir para vermeyeyim diye kararsız kalıp duruyorum. Elimde Asus TUF 4080, ryzen 7 7800x3d, MSI x670P var. Geri kalan parçalar için yardımınızı bekliyorum. Kasadır ramdir işlemci sıvı soğutmadır PSUdur. Başlıkta belirttiğim gibi bütçe sıkıntısı yok ama mantıksız gereksiz parada vermek istemiyorum tabi. Şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Hak
Görünüş önemli mi sizin için ? Işıklı mışıklı olsun beyaz pembe olsun ?
İşlemci baya güçlü bir işlemci ona 240 veya 360 lik bir sivi soğutma veyahut Noctua Nh-D15 gibi bir absurd kule tipi soğutucu iyi olur diye düşünüyorum.
Yanına da 32 ram güzel gider. Üzerine gerek var mı tartışılır.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
veya

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görünüş önemli mi sizin için ? Işıklı mışıklı olsun beyaz pembe olsun ?
İşlemci baya güçlü bir işlemci ona 240 veya 360 lik bir sivi soğutma veyahut Noctua Nh-D15 gibi bir absurd kule tipi soğutucu iyi olur diye düşünüyorum.
Yanına da 32 ram güzel gider. Üzerine gerek var mı tartışılır.
Görünüşü önemli evet. İşlemci için sıvı soğutma düşünüyorum zaten ama çok kararsız kaldım işte. Rog ryuo 3 mü yoksa deepcool lt720 mi? Sıvı soğutmada dikkat etmem gereken özellik nedir mesela? Veya kasa alırken dikkat etmem gereken özellik nedir soğutma açısından hava sirkülasyonu açısından?

Top Bottom