İadene etmene gerek yok adamlar hatalarını anlamışlar telafi niyetine geri ödeme yapmışlar gibi düşünZımpara makinası aldım eksik parça yolladılar eksik parçaları yollamaları için talep oluşturdum eksik ürünün gönderimi sağlanamadığı için para iadesi oldu 3 dairenin zımparasini yaptım ne yapmam lazım iade mı etmem lazim
Pazaryerleri satıcıya eksik ürün ile alakalı bir talep açar. Ve talebin sonuçlanması ve eksik ürünü müşteriye gönderilmesi için bir kargo kodu verir satıcıya. Satıcı bunu belirtilen zaman içerisinde göndermezse ya sizlere kupon tanımlanır yada para iadesi sağlanır. Senin ürünü kullanman bir problem değil. Satıcı eğer bunu fark ederse belki parasını ister sana eksik parçayıda gönderebilir. Eğer Hepsiburada'dan aldıysan hepsiburada müşteri memnuniyeti açısında onaylamış olabilir. Hepsiburada satıcıya ürünün parasını gönderebilir daha sonrasında. Beklemelisin şuan için.Zımpara makinası aldım eksik parça yolladılar eksik parçaları yollamaları için talep oluşturdum eksik ürünün gönderimi sağlanamadığı için para iadesi oldu 3 dairenin zımparasini yaptım ne yapmam lazım iade mı etmem lazim