war20anty
80+ Bronze
Soruyorlar ama bu kadar basit değil. Malum Dil Bilgisi 11, 12 hariç hepsi aynı konular.Şunu 9'da mı soruyorlar?
Soruyorlar ama bu kadar basit değil. Malum Dil Bilgisi 11, 12 hariç hepsi aynı konular.Şunu 9'da mı soruyorlar?
ve utanması gerekiyor9. sınıfa giden birisi nasıl sıfat ve zamirleri bilmez anlamadım. İlkokuldan beri öğretiliyor bunlar.
Pubg yüzünden herhalde9. sınıfa giden birisi nasıl sıfat ve zamirleri bilmez anlamadım. İlkokuldan beri öğretiliyor bunlar.
Ben de 9'dayım ama keşke konular bu kadar hafif olsa.Soruyorlar ama bu kadar basit değil. Malum Dil Bilgisi 11, 12 hariç hepsi aynı konular.
Ee? İttihat ve Terakki Cemiyeti'ni Enver kurdu diye sevmem gerekmiyor , asıl idolüm Atatürk ancak kendim layık görmüyorum profil fotoğrafı yapacak kadarPp Enver Paşa
Ben de 9'dayım ama keşke konular bu kadar hafif olsa.
Biz de not alalım o zamanAlıntıyı görüntüle
şu metindeki zamir ve sıfatları bulmam lazım yardımcı olur musnuz?
Bu söyleyeceğim şey her konu da geçerli bir şeyi gerçekten istersen yapabilirsin. Gerçekten istemediğin için öğrenemiyorsun.BEN BU ZAMANA KADAR ÖĞRENEMEDİM ŞİMDİ ÖĞRENSEM NE YAZAR
Çalışmayam oyun oynayam ödev yapam yapamamam konu açamBu söyleyeceğim şey her konu da geçerli bir şeyi gerçekten istersen yapabilirsin. Gerçekten istemediğin için öğrenemiyorsun.
Kendisi ampul paylaşınca siyaset yapınca sıkıntı yok , çocuk soru sorunca teknoloji formu oluyor. Babasının forumuNe alakası var?
Teknoloji forumu diye soru soramaz mı?
Bu kadar saçma bir mantık varmı ya okula ne için gidiyorsun sen o zaman? Her konuyu bu zamana kadar öğrenmedim şimdi öğrensem ne yazar diye geç o zaman.BEN BU ZAMANA KADAR ÖĞRENEMEDİM ŞİMDİ ÖĞRENSEM NE YAZAR
tr serverında ortaokuldaki konuların çoğu diğer seneler var ben 1 yıl din kültürü dinledim diye 3-4 senedir rahatça yapıyorum din sorularını komik nasıl oluyo bilmiyorum ama öyleKaçıncı sınıfsın?
Ortaokulda öğretiyorlar onu.
Konu dışı vs. Hadi tamam da ÖDEVİNİ yaptırmasın bir zahmet , fark ettiysen anlatın demiyorNe alakası var?
Teknoloji forumu diye soru soramaz mı?
Ampul paylaştığımı da öğrendim Teşekkürler bu bilgi için şahsen ben bilmiyordumKendisi ampul paylaşınca siyaset yapınca sıkıntı yok , çocuk soru sorunca teknoloji formu oluyor. Babasının forumu