Neler Yeni

El Capitan çalışmıyor.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam lisanssız w10, anakart bios update ve testleri dediğin gibi dışarda yaptılar bu PSU yu kullanmadilar. Kullanmasalar bile sistemi en son kendi kasasinda toplayinca powera basmaz mi insan. Ben tasima esnasında zarar gördüğünü düşünüyorum. Zaten PSU konum olarak yere çok yakın.
tabii ki taşımadaki darbelerde sorun yaratmış olabilir. Bu ara incehesap a baskı yüksek belki dışarda ayar yapıp kasaya basmamış olabilirler.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam lisanssız w10, anakart bios update ve testleri dediğin gibi dışarda yaptılar bu PSU yu kullanmadilar. Kullanmasalar bile sistemi en son kendi kasasinda toplayinca powera basmaz mi insan. Ben tasima esnasında zarar gördüğünü düşünüyorum. Zaten PSU konum olarak yere çok yakın.
Taşımada darbe almış olabilir fakat kasanın dış tarafında eziklik vs. yoksa düşmemiştir. Senin PSU arızalı büyük ihtimal. Telaş yapma çözülür. Teknik destek ile iletişime geç Kasayı yolla direk test edilsin ama dikkat et ekran kartını ayrıyeten yolla.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
15 günlük bekleyiş bugün sona erdi. Kargo elime ulaştı. Bütün bileşenleri eksiksiz ve kargoda mı gayet iyiydi. Ekran kartını taktım tüm bağlantılarını yaptım. Kasanin arkasında bulunan güç kaynağı kontrol düğmesini açtım ve güç düğmesine bastım, ve sistem de tık yok çalişmiyor.Başka güç kabloları ile başka prizlerde denedim durum aynı.güç kaynağından anakartı gelen tüm bağlantıları kontrol ettim kasanın power düğmesinden gelen power switch bağlantısında da peroblem yok. Benim anlamadığım bu sistemler kontrol edilerek gelmiyor mu,? Bunu bile bile bu şekilde gönderecek halleri yok. Taşıma aşamasında güç kaynagi bozuldu sanırım. Aklına bir şey geliyor mu üstad @Abdullah Hacıgül

0 tepki olması çok düşük bir ihtimal, power butonun switch bağlantısı tam olabilir ama ters bağlanmış olabilir. PSU kablo montajı tam ise power buton kablo montajlarını gözden geçer bence durum bundan ibaret. Testten geçip gelen sistemin sende tepki vermemesi zor ihtimal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
0 tepki olması çok düşük bir ihtimal, power butonun switch bağlantısı tam olabilir ama ters bağlanmış olabilir. PSU kablo montajı tam ise power buton kablo montajlarını gözden geçer bence durum bundan ibaret. Testten geçip gelen sistemin sende tepki vermemesi zor ihtimal.
QUOTE]
Power düğmesinin switch bağlantısı problemi ya da düğme arızasını düşünerek bağlantıyı iptal edip tornavida ile pine dokunarak çalıştırmak istedim çalışmıyor. PSU nün kendi kabloları tümleşik zaten. Ama anakarta gelen her bir kabloyu defalarca kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım ama hiçbir sonuç alamadım.

asko56

80+ Silver
Abdullah DEMİRCAN

dostum senden resim istedim oralı olmadın sen makinanı çalıstıramazsın

sana yazarak cevap veriyim

anakartın 24 pin baglantısını ve cpu pini sök psu yu kapat birde fişe taktıgın prizi çıkar prize terten tak alta uzanan kablo üste gelsin bu ürünleri çıkardıktan sonra 1 dk bekle sonra dedigim sekilde tekrar tak ve psu yu anahtardan aç sonra dümye bas 24 pinin tam oturdugundan emin ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
Abdullah DEMİRCAN

dostum senden resim istedim oralı olmadın sen makinanı çalıstıramazsın

sana yazarak cevap veriyim

anakartın 24 pin baglantısını ve cpu pini sök PSU yu kapat birde fişe taktıgın prizi çıkar prize terten tak alta uzanan kablo üste gelsin bu ürünleri çıkardıktan sonra 1 dk bekle sonra dedigim sekilde tekrar tak ve PSU yu anahtardan aç sonra dümye bas 24 pinin tam oturdugundan emin ol
Dostum kusura bakma ama söylediklerini senden başka kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum. Psu arızalıyken, o dediklerin ne işe yarar?

SKYL1NE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SKYL1NE
Instagram
https://www.instagram.com/_n1ko__/
Steam
steamcommunity.com/id/SKYL1NEE
Dostum kusura bakma ama söylediklerini senden başka kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum. PSU arızalıyken, o dediklerin ne işe yarar?
24 Pin yani 20+4 pin bağlantısında sondakı çıkarıp takıla bilen 4 pin ters takılmış ola bilir

Ekler

• 51176pYNazL._AC_SL1000_.jpg
    51176pYNazL._AC_SL1000_.jpg
    72.1 KB · Hit: 48

asko56

80+ Silver
dostum resim atsan ss i pc me indirip ne yapman gerektigini paint den gösteriridim ama oralı olmadın

ayrıca psu nun arızalı olup olmadıgını nerden biliyorsun dedigim işlemi yaptıktan sonra gene aynı ise psu arızalı demektir

Abdullah DEMİRCAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
dostum resim atsan ss i PC me indirip ne yapman gerektigini paint den gösteriridim ama oralı olmadın

ayrıca PSU nun arızalı olup olmadıgını nerden biliyorsun dedigim işlemi yaptıktan sonra gene aynı ise PSU arızalı demektir

Abdullah DEMİRCAN
Dostum kusura bakma ilgin için teşekkür ederim gerçekten. Bu sabah sistemi incehesap'a gönderdim. Bakalım ne diyecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom