Neler Yeni

El Capitan Güzel İnce Hesap REZALET

yavuz5505

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yusuf bacanak
Arkadaşlar 2 saat olayın başlangıcından beri olanı biteni anlatamayacağım çünkü anlatamayacak kadar bıktım bu adamlardan. Direk sorunları söyleyeyim ;
- Sorduğunuz sorulara verilen cevaplar birbiriyle tutarsız (inanılmaz amatörler otomatik mesajları bile)
-Kesinlikle çözüm bulmaya yönelik, müşteri odaklı insanlar değiller.
-Şeffaf değiller ürününüze ödeme onaylandı deniyor sonra gerisi hak getire ne oluyor ne bitiyor kimsenin haberi yok.
-Atılan mesajlara verilen cevaplar çok saçma. Ben adamlara bilgi almak istiyorum ürünüm hangi aşamada diyorum onlar bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler 15 iş günü içerisinde gelecektir diyor. :D
-Aciliyet durumum var yardımcı olur musunuz diyorum iptal ettiğim bir siparişte. Siz siparişi verin aciliyetinizi bildirin biz yardımcı olacağız diyorlar. Siparişi veriyorum aciliyet durumum var benim diyorum bir anda ateşten icatları bile yokmuş gibi davranıyorlar.

Kısaca anlatabileceklerim bunlar arkadaşlar daha neler neler var da böyle rezilliği anlatmaya benim Türkçem yetmez. Ben bunaldım bittim artık bilgisayarım gelsin de kurtulayım kafasındayım şeytan görsün yüzlerini. Bir firma hakkında hiç bu kadar dolup taşmadım. Bir ilki yaşattığın için teşekkürler incehesap :) Son olarak Abdullah Bey inşallah görür bunu Lütfen şunlarla çalışma Lütfen.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bende James Donkey 616 almıştım. Gayet sağlamdı sıkıntı yoktu. Bazen tuhaflaşıyorlar.

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
Arkadaşlar 2 saat olayın başlangıcından beri olanı biteni anlatamayacağım çünkü anlatamayacak kadar bıktım bu adamlardan. Direk sorunları söyleyeyim ;
- Sorduğunuz sorulara verilen cevaplar birbiriyle tutarsız (inanılmaz amatörler otomatik mesajları bile)
-Kesinlikle çözüm bulmaya yönelik, müşteri odaklı insanlar değiller.
-Şeffaf değiller ürününüze ödeme onaylandı deniyor sonra gerisi hak getire ne oluyor ne bitiyor kimsenin haberi yok.
-Atılan mesajlara verilen cevaplar çok saçma. Ben adamlara bilgi almak istiyorum ürünüm hangi aşamada diyorum onlar bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler 15 iş günü içerisinde gelecektir diyor. :D
-Aciliyet durumum var yardımcı olur musunuz diyorum iptal ettiğim bir siparişte. Siz siparişi verin aciliyetinizi bildirin biz yardımcı olacağız diyorlar. Siparişi veriyorum aciliyet durumum var benim diyorum bir anda ateşten icatları bile yokmuş gibi davranıyorlar.

Kısaca anlatabileceklerim bunlar arkadaşlar daha neler neler var da böyle rezilliği anlatmaya benim Türkçem yetmez. Ben bunaldım bittim artık bilgisayarım gelsin de kurtulayım kafasındayım şeytan görsün yüzlerini. Bir firma hakkında hiç bu kadar dolup taşmadım. Bir ilki yaşattığın için teşekkürler incehesap :) Son olarak Abdullah Bey inşallah görür bunu Lütfen şunlarla çalışma Lütfen.
Yav hocam ben de bekliyorUm 18 gün oldu pc ye müşteri hizmetlerini arıyoruz 30 kişi sırada bu ne rezilliktir perşembe günü aradığımız da bugün yarın verilir diyolardı hala verecekler

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bak şimdi ürün sana 15 gün içinde gelmediyse ara
adamları meşgul etme
15 günde gelmezse ara o zaman haklısındır

yavuz5505

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yusuf bacanak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sıkıntı BENCE şu adamlar ellerinde olmayan ürünlerin siparişlerini alıyor ve bizi afedersiniz mal gibi bekletiyorlar. Daha sinir bozucu kısım bilgi verilmemesi. Şu an elimdeki tek bilgi ÖDEME ONAYLANDI :) Şaka gibi ben böyle belirsizliklerle dolu bir alışveriş yapmadım hiç. Aynı yerden klavye de aldım ben sıkıntı çıkmadı mesela onda ama sipariş kısmında o klavye için bile kargoya verildi yazıyor şuan elimin altında klavye :D Yani şeffaflık,bilgilendirme sıfır. Biz 2 arkadaş aldık arkadaşıma bir gün kargoya verdik dediler bir gün vericez dediler bir gün veriyoruz dediler şaka gibi :D

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
adamları meşgul etme
Aynen öyle ulaşamıyoruz da adamlara 30 kişi nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sıkıntı BENCE şu adamlar ellerinde olmayan ürünlerin siparişlerini alıyor ve bizi afedersiniz mal gibi bekletiyorlar. Daha sinir bozucu kısım bilgi verilmemesi. Şu an elimdeki tek bilgi ÖDEME ONAYLANDI :) Şaka gibi ben böyle belirsizliklerle dolu bir alışveriş yapmadım hiç. Aynı yerden klavye de aldım ben sıkıntı çıkmadı mesela onda ama sipariş kısmında o klavye için bile kargoya verildi yazıyor şuan elimin altında klavye :D Yani şeffaflık,bilgilendirme sıfır. Biz 2 arkadaş aldık arkadaşıma bir gün kargoya verdik dediler bir gün vericez dediler bir gün veriyoruz dediler şaka gibi :D
Bana da dedikleri montaj bitti paketleme tamam kargoya verilcek kargoya vermek ne kadar zor olabilir

yavuz5505

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yusuf bacanak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamları meşgul etme

Can kardeşim yazdıklarımı okudun mu ? Adamların söyledikleriyle yaptıkları tutarsız anlıyor musun ? Adamları meşgul etme ne beceremiyorlarsa yapmasınlar bu işi para kolay kazanılmıyor.

Aynen öyle ulaşamıyoruz da adamlara 30 kişi nedir

Bana da dedikleri montaj bitti paketleme tamam kargoya verilcek kargoya vermek ne kadar zor olabilir
şaka gibi dostum

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Can kardeşim yazdıklarımı okudun mu ? Adamların söyledikleriyle yaptıkları tutarsız anlıyor musun ? Adamları meşgul etme ne beceremiyorlarsa yapmasınlar bu işi para kolay kazanılmıyor.
yazdıklarını okudum isyan etmeni anlıyorum
daha önce benim başıma böyle bişey gelmedi ama
türkiyedeyiz böyle şeylere hazır olman gerek

yavuz5505

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yusuf bacanak
yazdıklarını okudum isyan etmeni anlıyorum
daha önce benim başıma böyle bişey gelmedi ama
türkiyedeyiz böyle şeylere hazır olman gerek
Türkiyedeyiz diye bir şey yok bunları normalleştirirsek ben de çekerim arkadaşım da çeker sen de çekersin yarın bir gün çocuklarımız da çeker. Normal karşılanmaması lazım.

yavuz5505

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yusuf bacanak
Kimse öncelik istemedi mevcut durumdan bahsetmiştik ve mevcut duruma siparişten önce ve siparişi verdikten sonraki tepkileri :) Tabi iptal ettirsem daha çok kâr edecekler yeni fiyatlandırmayla :) aclyt.jpg
aclyt.jpg
öncelk yok.jpg

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Baya baya geç gördüm burayı(forumda boş boş dolaşıyordum).
Hazır sistemdeki ürünlere tek tek yeni sekmede incehesaptan açın.Eğer stokta yoksa geç gelmesi normaldir bence.Adamlar o ürünün gelmesini bekliyorlar.
Düzenleme:Eğer ürün kargoya verilmişse artık sorumluluk kargo şirketinde

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,754
Üyeler
165,065
Son üye
Ahbaat
Top Bottom