Neler Yeni

El capitan sistem arızası

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Merhabalar el capitan isimli sistemi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum her şey güncel bir şekilde ramler cl 16 3600 mhz değerinde ama bugun oyundayken ekran birden yemyeşil oldu(45 dakika oyun süresinde) vede pc restart atmadan düzelmedi anakartı asus dragon450m sorun neyden kaynaklı olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Dönüştürücü falan kullanıyomusun?

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hayır kulllanmıyorum sistem hazırda nasılsa değişiklik yapmadan öyle kullanıyorum asus dragon 450m anakartı gigabyte dan değişmiş kasa corsair delta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şikayet çıkmaya başladı bu sistemden canım çok sıkıldı açıkcası binbir hevesle aldık az bir meblağ da değil herkesin içine kurt düştü bu durumlardan sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
yok hayır kulllanmıyorum sistem hazırda nasılsa değişiklik yapmadan öyle kullanıyorum Asus dragon 450m anakartı Gigabyte dan değişmiş kasa Corsair delta

Çok şikayet çıkmaya başladı bu sistemden canım çok sıkıldı açıkcası binbir hevesle aldık az bir meblağ da değil herkesin içine kurt düştü bu durumlardan sonra.
Hocam sanada yardım edeyim

Amd Radeon Software e girip fanların hızını arttır az da olsa. Aynı sorunu 1. haftada yaşadım bunu yaptıktan sonra düzeldi.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhabalar el capitan isimli sistemi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum her şey güncel bir şekilde ramler cl 16 3600 mhz değerinde ama bugun oyundayken ekran birden yemyeşil oldu(45 dakika oyun süresinde) vede PC restart atmadan düzelmedi anakartı Asus dragon450m sorun neyden kaynaklı olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
Ramleri 3000 ya da 3200 e çekermisiniz?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İncehesap cidden saçmalamaya başladı ve bu yüzden "Donanım Arşivi" ismine saldırı yapmaya kalkanlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
İncehesap cidden saçmalamaya başladı ve bu yüzden "Donanım Arşivi" ismine saldırı yapmaya kalkanlar var.
Saldırı değil de yarı yolda bırakılma. Bilen insandan yardım istedik fakat ilgilenmedi bile.

Benim dediğimi yapar isen düzelecektir sorun ekran kartı sıcaklığı.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Beni yanlış anlayabilirsiniz, fakat ekran kartı konusunda AMD'ye güvenemiyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Beni yanlış anlayabilirsiniz, fakat ekran kartı konusunda AMD'ye güvenemiyorum.
7 yıldır AMD ile can çekişiyordum. 2 laptop sahibiydim ikisi de AMD ve çöp ekran kartına sahipti. Hepsini satıp tek tek masaüstü topluyorum şuan ve baya güçlü bir şey topluyorum. Son 3 yıldır Donanım Arşivi ( @Abdullah Hacıgül ) sağolsun bana bilgisayar ve "Donanım" terimini öğreten kişidir.

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Saldırı değil de yarı yolda bırakılma. Bilen insandan yardım istedik fakat ilgilenmedi bile.

Benim dediğimi yapar isen düzelecektir sorun ekran kartı sıcaklığı.
zaten dönmüyor fanları boştayken fazla ısınınca dönüyor sanırım bu kart bugun içine açık baktıgımda 1 saatlik kullanımda bayagı sıcaktı ekran kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
7 yıldır AMD ile can çekişiyordum. 2 laptop sahibiydim ikisi de AMD ve çöp ekran kartına sahipti. Hepsini satıp tek tek masaüstü topluyorum şuan ve baya güçlü bir şey topluyorum. Son 3 yıldır Donanım Arşivi ( @Abdullah Hacıgül ) sağolsun bana bilgisayar ve "Donanım" terimini öğreten kişidir.
Olabilir doğrudur. Fakat bir sürü sorun yaşayan insan var. En azından ram konusunda dahi kısa da olsa bir video yapabilirdi. Sıcaklık sorunu olan mı dersin, eksik gelen mi dersin yok yok yani. Grupların hepsinde varım olayları 1. kişi olarak biliyorum. Bu forumda bizlere hiç yardımcı olunmadı. 100 ler hatta 1000 e yaklaşmış satışı olan sistem bu. 1 2 değil.

zaten dönmüyor fanları boştayken fazla ısınınca dönüyor sanırım bu kart bugun içine açık baktıgımda 1 saatlik kullanımda bayagı sıcaktı ekran kartı
Yük altında dönecektir zaten. Ama siz o dönerken olduğu hızı arttırırsanız düzelir.

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Olabilir doğrudur. Fakat bir sürü sorun yaşayan insan var. En azından RAM konusunda dahi kısa da olsa bir video yapabilirdi. Sıcaklık sorunu olan mı dersin, eksik gelen mi dersin yok yok yani. Grupların hepsinde varım olayları 1. kişi olarak biliyorum. Bu forumda bizlere hiç yardımcı olunmadı. 100 ler hatta 1000 e yaklaşmış satışı olan sistem bu. 1 2 değil.

Yük altında dönecektir zaten. Ama siz o dönerken olduğu hızı arttırırsanız düzelir.
aynen katılıyorum cl olayını videolu olarak göstermeliydi kendim bu forumdan yardım alarak yaptım bende ama bu sorundan sonra geri çektim cl 19 default değere ondanmı kaynaklı onuda bilmiyorum

Top Bottom