Neler Yeni

El capitan sistem arızası

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Evde çözmeyi deneseydin keşke. Bence önceki sorunları forumu olmadığı için ileten çok olmadı. Yada dediğin gibi en sorunlu sistemi aldık.
Valla kardeşim böyle olmamalı ya şunu dene olmadı mı bunu dene ne bu ya ikinci elciden mi aldım ben bunu sıfır sistem kardeşim tak çalıştır bak keyfine olması gerekirdi diye düşünüyorum yazıyoruz derdimizi adam akıllı muhatap alan yok incehesap desen ayrı bir alemde kredi kartı ekstremde ikinci taksidini gördüm canım iyice sıkıldı 30 yaşına geldik kendimize bi hediye alalım dedik 7500 e dert satın aldım moralim bozuluyor kardeşim hanım laf vuruyor arkadaşlar gülüyor halime şans diyorum ama foruma bakınca bu şans değil kardeşim düpedüz beceriksizlik...

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Valla kardeşim böyle olmamalı ya şunu dene olmadı mı bunu dene ne bu ya ikinci elciden mi aldım ben bunu sıfır sistem kardeşim tak çalıştır bak keyfine olması gerekirdi diye düşünüyorum yazıyoruz derdimizi adam akıllı muhatap alan yok incehesap desen ayrı bir alemde kredi kartı ekstremde ikinci taksidini gördüm canım iyice sıkıldı 30 yaşına geldik kendimize bi hediye alalım dedik 7500 e dert satın aldım moralim bozuluyor kardeşim hanım laf vuruyor arkadaşlar gülüyor halime şans diyorum ama foruma bakınca bu şans değil kardeşim düpedüz beceriksizlik...
Katılıyorum. "İncehesap beceriksizliği."

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Arkadaşlar ben de El Capitan mağduruyum foruma bakıyorum sadece El Capitan mağdurlarını görüyorum önceki sistemlerinde bu kadar sorun yok biz de buna denk geldik incehesap 3 bin sipariş aldıklarını söyledi ve bu yüzden montaj için yeni eleman almışlar bence sorun burda başladı diye düşünüyorum benim sorunum ekran kararması idi gönderdim geri 13 Mayısta ses soluk yok açıkçası pişman oldum keşke almasaydım.
evet bayağı bi şüphe oldu içimizde maalesef iadeyi bile düşünür oldum o kadar bekledik bide umarım benim sistemde kararmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
evet bayağı bi şüphe oldu içimizde maalesef iadeyi bile düşünür oldum o kadar bekledik bide umarım benim sistemde kararmaz.
İnşallah sorun yaşamazsın biz hak ettiğimiz soğutucuyu dahi alamazken kimisine incehesap sürpriz yapmış hak etmediği soğutucuyu takmış göndermiş sıkıntısız da kullanıyormuş bir de yorum yapıyor incehesap a teşekkür ederim diye...

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konuya yorum yapan değerli kardeşlerim, binlerce satılan bir sistemde %5'inde kargoydu montajdı falan sorunları çıksa ve 2000 adet satılsa 100 adet arızalı sistem demek. Bunlar olağan ve her firmanın satış sonrası beklediği durumlar. Forum neden var? sorunuz varsa yazın diye tabii ki sistemden sorun yaşayınca konusunu açacak. Kimseyi kısıtlamıyoruz burası özgür bir forum ama bu demek olmuyorki ne hakkında konu açılırsa o kötüdür. Ben bana ulaşan ve benim ona ulaşabildiğim herkese istisnasız yardımcı oluyorum. Siz sözümdür eğer sistem toplamalarda sorun olduğunda benim kadar ilgilenen ikinci kişiyi bulun yemin ediyorum ben bu işi bıracağım ama yorumlarda olayı farklı yere çekmeye çalışan arkadaşlar var bunu yapmayın. Sırf okuyamadığım mail bakın mail diyorum sosyal medya ağlarını saymıyorum bile 3874 adet ben size baştan söylüyorum herkese yetişmem imkansız ama olabildiğince herkese yetişmek için gerekirse uyumuyorum ve forumu tarıyorum ve şuan gecenin 5'i.

donanım arşivi.jpg

@Virgil şimdi değerli kardeşim lütfen konunu detaylandır video ekle fotoğraf ekle sistemin içini çek konuya at senin sorununun nedeni onlaca şey olabilir biz bilemeyiz böyle bir anlatımla anlamamızın nedeni yok.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Konuya yorum yapan değerli kardeşlerim, binlerce satılan bir sistemde %5'inde kargoydu montajdı falan sorunları çıksa ve 2000 adet satılsa 100 adet arızalı sistem demek. Bunlar olağan ve her firmanın satış sonrası beklediği durumlar. Forum neden var? sorunuz varsa yazın diye tabii ki sistemden sorun yaşayınca konusunu açacak. Kimseyi kısıtlamıyoruz burası özgür bir forum ama bu demek olmuyorki ne hakkında konu açılırsa o kötüdür. Ben bana ulaşan ve benim ona ulaşabildiğim herkese istisnasız yardımcı oluyorum. Siz sözümdür eğer sistem toplamalarda sorun olduğunda benim kadar ilgilenen ikinci kişiyi bulun yemin ediyorum ben bu işi bıracağım ama yorumlarda olayı farklı yere çekmeye çalışan arkadaşlar var bunu yapmayın. Sırf okuyamadığım mail bakın mail diyorum sosyal medya ağlarını saymıyorum bile 3874 adet ben size baştan söylüyorum herkese yetişmem imkansız ama olabildiğince herkese yetişmek için gerekirse uyumuyorum ve forumu tarıyorum ve şuan gecenin 5'i.

Alıntıyı görüntüle

@Virgil şimdi değerli kardeşim lütfen konunu detaylandır video ekle fotoğraf ekle sistemin içini çek konuya at senin sorununun nedeni onlaca şey olabilir biz bilemeyiz böyle bir anlatımla anlamamızın nedeni yok.
abi valla senin gibi ilgili biri görmedim çok samimi bir şekilde söylüyorum bu işi türkiyede en iyi yapan sensin çıkardığın sistemlerin üstüne o segmentte sistem olmuyor en iyi f/p sistemleri seninki oluyor ve hakketten her gün gece geç saatlerde forumda dolaşırken çevrim içi görüyorum seni elinden geldiğince yardımcı oluyorsun bizleri allah başımızdan eksik etmesin abi sağol varol :) <3

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
abi valla senin gibi ilgili biri görmedim çok samimi bir şekilde söylüyorum bu işi türkiyede en iyi yapan sensin çıkardığın sistemlerin üstüne o segmentte sistem olmuyor en iyi f/p sistemleri seninki oluyor ve hakketten her gün gece geç saatlerde forumda dolaşırken çevrim içi görüyorum seni elinden geldiğince yardımcı oluyorsun bizleri allah başımızdan eksik etmesin abi sağol varol :) <3
Estağfurullah kardeşim varolasin.

Rexusdeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit
Bende çok sorun yaşadım ama bilgisayardan anlayan birisi varsa çevrenizde sorunun kaynağı bulunuyor ve çözülüyoe öncelikle 20.4.2 stabil depil 20.2.2 yazılımında kalın beta sürüm henüz tavsiye etmiyorum 20.4.2yi. ardından aida 64 ile sistem testi yap sorunun kaynağını bulalım bende sorunum ekran kartında sanıyordum ama sorun ramlerde çıktı biosdan ufak dokunuşlarla voltaj ayarı yaptık şuan sorun yol herşet çok iyi telegram grubuna gelirsen orda da yardımcı olacak arkadailar var bende seve seve yardım ederim elimden geldiğince bu arada ben anakart ve ramleri sistemdekinden farklı aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan

Alıntıyı görüntüle

Biz de o sorun yaşayan %5 in içinde olduğumuz için sıkıntımızı başka yerde değil senin mekanında dile getiriyoruz ve bizim payımıza düşen bu can sıkıntısını yine burda dile getirmek oluyor senin yapabileceğin bir şey yok kardeşim ben de oturup incehesap ı bekleyeceğim artık 15_20 gün sorun giderilince sisteme lafımız yok zaten...

Top Bottom