Enes3841
80+ Bronze
Dahası
Reis biyona yazmışsın daha eline gelmeden Helal olsun
Reis biyona yazmışsın daha eline gelmeden Helal olsun
Parasını verdim hacı artık tapulu malımReis biyona yazmışsın daha eline gelmeden Helal olsun
HelalParasını verdim hacı artık tapulu malım
her aldığım bilgisayarı ufak bir teste tabi tutarım minimum seviye orta seviye ve 48 saat açık pulse testiHelal
Gelirse Abdullah abinin dediği gibi ekran kartını tak ve 1 gün boyunca sistemi açık bırak. Sistem çalışıyorken bench yap ama bilgisayarı yormadan
Pc kullanırken pulse ve benchmark yapmak sağlıklı olur mu?her aldığım bilgisayarı ufak bir teste tabi tutarım minimum seviye orta seviye ve 48 saat açık pulse testi
48 saatte iyiymiş. Biraz fazla olmaz mı ?her aldığım bilgisayarı ufak bir teste tabi tutarım minimum seviye orta seviye ve 48 saat açık pulse testi
şimdi şöyle bir şey var biz elektrik mühendisi olanlar iyi bilir ürün çıkardığımızda stock malzemelerin çalışma prensibini denemek amaçlı 48 saat açık tutarız 48 saatte her 12 saatte bir bir test yapılır48 saatte iyiymiş. Biraz fazla olmaz mı ?
Reis ben makine okuyorum. Freze, torna, matkap falan çok anlamam elektrikten kusura bakma Sen işin ehlisin sanırım sen ne dersen oşimdi şöyle bir şey var biz elektrik mühendisi olanlar iyi bilir ürün çıkardığımızda stock malzemelerin çalışma prensibini denemek amaçlı 48 saat açık tutarız 48 saatte her 12 saatte bir bir test yapılır
yok be kendi çapımızda benden sana söylemesi işini iyi öğren çok para kazanırsınReis ben makine okuyorum. Freze, torna, matkap falan çok anlamam elektrikten kusura bakma Sen işin ehlisin sanırım sen ne dersen o
Boşuna mı makine seçtim 2 amcam makine mühendisi ayda 20k kazanıyorlar. Şuanda ekonomik kriz var çalıştıkları fabrikalarda, maaşları bile azalmadıyok be kendi çapımızda benden sana söylemesi işini iyi öğren çok para kazanırsın
çalışan kazanırBoşuna mı makine seçtim 2 amcam makine mühendisi ayda 20k kazanıyorlar. Şuanda ekonomik kriz var çalıştıkları fabrikalarda, maaşları bile azalmadı
Tabii ki.çalışan kazanır
Stabil haldeyken yapmak daha sağlıklı olurPc kullanırken pulse ve benchmark yapmak sağlıklı olur mu?