Neler Yeni

El Capitan Wraith Prism Soğutucusu

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Parasını verdim hacı artık tapulu malım :p
Helal :D
Gelirse Abdullah abinin dediği gibi ekran kartını tak ve 1 gün boyunca sistemi açık bırak. Sistem çalışıyorken bench yap ama bilgisayarı yormadan ;)

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Helal :D
Gelirse Abdullah abinin dediği gibi ekran kartını tak ve 1 gün boyunca sistemi açık bırak. Sistem çalışıyorken bench yap ama bilgisayarı yormadan ;)
her aldığım bilgisayarı ufak bir teste tabi tutarım minimum seviye orta seviye ve 48 saat açık pulse testi

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
48 saatte iyiymiş. Biraz fazla olmaz mı ? :D
şimdi şöyle bir şey var biz elektrik mühendisi olanlar iyi bilir ürün çıkardığımızda stock malzemelerin çalışma prensibini denemek amaçlı 48 saat açık tutarız 48 saatte her 12 saatte bir bir test yapılır

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
şimdi şöyle bir şey var biz elektrik mühendisi olanlar iyi bilir ürün çıkardığımızda stock malzemelerin çalışma prensibini denemek amaçlı 48 saat açık tutarız 48 saatte her 12 saatte bir bir test yapılır
Reis ben makine okuyorum. Freze, torna, matkap falan çok anlamam elektrikten kusura bakma :D Sen işin ehlisin sanırım sen ne dersen o :D

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Reis ben makine okuyorum. Freze, torna, matkap falan çok anlamam elektrikten kusura bakma :D Sen işin ehlisin sanırım sen ne dersen o :D
yok be kendi çapımızda :) benden sana söylemesi işini iyi öğren çok para kazanırsın :)

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
yok be kendi çapımızda :) benden sana söylemesi işini iyi öğren çok para kazanırsın :)
Boşuna mı makine seçtim :D 2 amcam makine mühendisi ayda 20k kazanıyorlar. Şuanda ekonomik kriz var çalıştıkları fabrikalarda, maaşları bile azalmadı :D

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Boşuna mı makine seçtim :D 2 amcam makine mühendisi ayda 20k kazanıyorlar. Şuanda ekonomik kriz var çalıştıkları fabrikalarda, maaşları bile azalmadı :D
çalışan kazanır :)

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular