Neler Yeni

El tombullugunu nasıl gidericem

Abdullah1

80+ Bronze
Arkadaşlar benim ellerim tombuldu kiloluydum sonra 13 kilo verdim ve benle aynı kilo olanların hatta daha fazla kilosu olanların elleri tombul değil ama benimki tombul 13 kilo vermeme rağmen ben nasıl zayiflaticsm elleri genetikse bir şey yapamazsın diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

L

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Arkadaşlar benim ellerim tombuldu kiloluydum sonra 13 kilo verdim ve benle aynı kilo olanların hatta daha fazla kilosu olanların elleri tombul değil ama benimki tombul 13 kilo vermeme rağmen ben nasıl zayiflaticsm elleri genetikse bir şey yapamazsın diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

L
Parmak uzatma egzersizleri deneyebilirsin belki.

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak uzatma egzersizleri deneyebilirsin belki.
Hocam parmaklarım evet Tombul duruyor ama bu hani elini sıkınca bir 4 tane yuvarlak kemik çıkar ya bende çok çok az çıkıyor ordanda tombul 😂 ne yapicam

BIGGZ

80+ Bronze
Bir kere serçe parmağımı çatlattım, şişti biraz serçe parmak. Sonra birdaha inmedi, üstüne diğer elimdeki serçe parmak da çatlattığım parmaktaki ile aynı boyuta geldi.
Genetik ile alakalı sanırım

Abdullah1

80+ Bronze
Bir kere serçe parmağımı çatlattım, şişti biraz serçe parmak. Sonra birdaha inmedi, üstüne diğer elimdeki serçe parmak da çatlattığım parmaktaki ile aynı boyuta geldi.
Genetik ile alakalı sanırım
Yav herkesin genleri normalde benimmi farklı Allah Allah 🤣

Abdullah1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Hocam genetik yapın öyledir büyük ihtimal ki tombul kalsın hiç değiştirmeye gerek yok.Tatlı olursun :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Hocam öyle demeyin 😃
kaslarım kocaman, kolum incecik
ellerim kocaman kalıyor kolum incecik olunca 🥺
O kadar da kötü olacağını sanmıyorum başkan kasların kurtarır seni :D.Ellerin daha büyük olması daha iyi hem erkeksiliğin daha fazladır kaslıyımda diyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Zayıflık daha iyi başkan 0 yağ 100 kas en iyisi.Bende öyleyim vücut kitle endeksim normal ve yağ oranım.Bu sağlık göstergesi çok sağlıkısın yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,597
Üyeler
168,319
Son üye
ardax00
Top Bottom