Neler Yeni

El Yayları Alınır mı?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
Selamlar İnternette ort 100 ye el yayları var 60kg'lık. Bunlar alınır mı? Ekstra olarak evde barfiks ve şınav gibi kendi vücut ağırlığım ile gelişmeye çalışıyorum. Bileklerim güçsüz bundan mütevellit istiyorum.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Satürn
Evet alınır güçlendiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
...
Eğer damar çıkarma düşüncesi ile almayı düşünüyorsanız, almayın işe yaramıyor ama sadece bileklerim güçlensin diye almak istiyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında barfiks demirine sarkılı kalarak da bileklerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kara*

80+ Silver
o 100 liralık aletten uzak durmalısın daha iyilerini al plastik olanların mekanizması içerisini aşındırıp finalde elinde gümlemeyle bitiyor haberin ola

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o 100 liralık aletten uzak durmalısın daha iyilerini al plastik olanların mekanizması içerisini aşındırıp finalde elinde gümlemeyle bitiyor haberin ola
Hocam kaliteli bi numune atar mısınız?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Evet işe yarar fakat plastik yerine metal veya benzeri sağlam malzemeden yapılmışları al. Bir de eğer bileklerin pek güçlü değilse 60 kiloyu sıkamayabilirsin. Ayarlanabilir kiloluları al derim.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet işe yarar fakat plastik yerine metal veya benzeri sağlam malzemeden yapılmışları al. Bir de eğer bileklerin pek güçlü değilse 60 kiloyu sıkamayabilirsin. Ayarlanabilir kiloluları al
Bundan düşünüyorum hocam

Top Bottom