Neler Yeni

Elden ring almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
Dostlar sorum şu hiç yabancı dil bilmeden rehber videosu izlemeden ve forum okumadan elden ring oynanır mı almalı mıyım yoksa bunları yapmazsan oynayamazsın mı diyorsunuz türkçe yama yapma şansım yok konsoluma alacağım

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
Dostlar sorum şu hiç yabancı dil bilmeden rehber videosu izlemeden ve forum okumadan elden ring oynanır mı almalı mıyım yoksa bunları yapmazsan oynayamazsın mı diyorsunuz türkçe yama yapma şansım yok konsoluma alacağım
Elden ring Kesinlikle oynanılmaması gereken bir oyundur

*60 fps kilidi var
*Hikayesi yok olanıda anlamak için çevreden bulduğun milyon tane yazıyı okuman gerekiyor.
*Gereksiz ve amaçsız sırf öldür diye onlarca boss var.
*Oyunda bir mantık bir anlatım bir hikayesel ilerliyiş neredeyse yok

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Elden Ring, rehbersiz oynanacak bir oyun değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

*60 fps kilidi var
*Hikayesi yok olanıda anlamak için çevreden bulduğun milyon tane yazıyı okuman gerekiyor.
Bosslarda sorun yaşayacağımı düşünüyorum her bossun zayıf noktası oluyor ya mesela şu kılıçla öldür şöyle yap falan gibi sizce sorun yaşamaz mıyım?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Bosslarda sorun yaşayacağımı düşünüyorum her bossun zayıf noktası oluyor ya mesela şu kılıçla öldür şöyle yap falan gibi sizce sorun yaşamaz mıyım?
Şu boss'u şu kılıçla öldür gibi bi durum yok oyunda istediğin şekilde gidip kesebilirsin sadece boss'u kesebilecek seviyede ol yeter. Ama rehbersiz oyunu kavraman çok zor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
İngilizcesi olmayan yetersiz insanların hikaye ve ilerleyişi hakkında yorum yapması komik olmuş. Halbuki engelliye anlatır gibi şuraya git ve ateş et demesi gerekirdi değil mi? Güven bana satın al. Güzel oyun.
Ek olarak hikayesi hakkında bilgi almak isteyenler için amme hizmeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metin Şimşek

*60 fps kilidi var
60 fps kilidi programla açılabiliyor, online oynarken açılmıyor sanırım(oyunun en büyük eksiği)
Hikayesini hiç merak etmedim, ara ara öğrendiklerim bana yetti
Gereksiz ve amaçsız derken? Her bir boss kendince keyifli ara ara sövdürür ara ara çok kolay gelir ara ara 3 saat farm yaptırır ama kendince keyiflidir
Oyundaki mantığı anlamadıysan ya yeterince şans vermedin ya da senlik bi oyun değil -ki buda oyunun suçu deil-
Yani ben herkesin bi şans vermesi gereken bi oyun olduğunu düşünüyorum. İnternetten bakmadan bişeyler keşfederseniz de daha keyifli oluyor.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mücahit Saklı
Kesinlikle oynamanı öneririm. Oyuna daha başlamadan rehber falan okumana gerek yok zaten. Oyunda takıldığım bir yer olunca ister istemez sen araştırıyorsun.
Kesinlikle oynamaya değer

tewaynett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Demirel
Araştırmakla uğraşmak istemiyorum, ingilizcem pek iyi değil vs diyorsan makineçeviri türkçe yama ile oynamanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel

*60 fps kilidi var
soulslike oyunu hiç oynamadım ve oynamaya dair hep bir önyargım olmuştur..artık bi yerden başlayayım dedim..en kolayı elden ring denildi ..sekiro - dark souls - remnant 2 - ghost of tsushima - black myht vukong
indirim olursa bu oyunlardan birini almayı düşünüyorum..en kolayı ve rahatı elden ring denildiği için ilk hedef olarak onu seçmiştim...yukardaki oyunlardan hangisini tavsiye edersiniz yoksa soulslike a hiç bulaşma mı dersiniz..bugüne kadar crysis cod sniper elite v2 gibi fps oyunlarını oynadım hep..online olarak da wot oynadım

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Ömer Doğan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204