Neler Yeni

Elden Ring almaya değer mi?

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
acaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bu oyundan başlarsanız sıkıntı olmaz hatta daha kolay olur diyenler var
Soulslike oyunlaır başka bir hastalıktır. Değilse sinir hastası olabilirsin ! Şahsen bitirmek üzereyim.
Dark souls vs oyndıysan zaten bu konuyu açmazdın diye düşünüyorum :)
Kısaca crack indir yamanı yap gamepadini al bak keyfine benim gibi ;)

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
Soulslike oyunlaır başka bir hastalıktır. Değilse sinir hastası olabilirsin ! Şahsen bitirmek üzereyim.
Dark souls vs oyndıysan zaten bu konuyu açmazdın diye düşünüyorum :)
Kısaca crack indir yamanı yap gamepadini al bak keyfine benim gibi ;)
cuphead oynadım ve neredeyse hiç sinirlenmedim ve zor bi oyun diye biliyorum ben o oyunuz ztn zorlandığım yerler de oldu ama öyle sinir krizlerine fln girmedim ama elden ring beni çok zorlayıp çok sinirlendirir mi diye düşünüyorum

Kadir_1987

80+ Silver
Sizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?
Sabırlıysan oynanır.
Oyun da önce Guard sonra Attack yapmayı becerebilirsen oynanır.
Level'ine göre haddini bilirsen oynanır.
Oyunun rehberlerini sabırla izlerim ve daha da iyi hale getiririm kendimi dersen oynanır.
Boss'lara patara kütere saldırmadan önce onların zaaflarını ezberleyip ona göre saldırmak için acele etmem dersen oynanır.
Yeri geldiğin de sadece bir Boss için 100 kere ölüm'ü göze alabilirim dersen oynanır.
Oyunun rehber video'larına boş olduğunuz bir an da bakmanızı tavsiye ederim.
O rehber videolarına rağmen ben bu oyunu oynarım ne var ki derseniz de Yanınıza 1 kutu Arveles ve 1 Litre Su almanızı öneririm ;)

Son düzenleme:

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
cuphead oynadım ve neredeyse hiç sinirlenmedim ve zor bi oyun diye biliyorum ben o oyunuz ztn zorlandığım yerler de oldu ama öyle sinir krizlerine fln girmedim ama elden ring beni çok zorlayıp çok sinirlendirir mi diye düşünüyorum
Aç yotubedan birkaç boss fight vs izle cevabını alırsın bence. Dene derim

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
Sabırlıysan oynanır.
Oyun da önce Guard sonra Attack yapmayı becerebilirsen oynanır.
Level'ine göre haddini bilirsen oynanır.
Oyunun rehberlerini sabırla izlerim ve daha da iyi hale getiririm kendimi dersen oynanır.
Boss'lara patara kütere saldırmadan önce onların zaaflarını ezberleyip ona göre saldırmak için acele etmem dersen oynanır.
Yeri geldiğin de sadece bir Boss için 100 kere ölüm'ü göze alabilirim dersen oynayabilirsin.
Oyunun rehber video'larına boş olduğunuz bir an da bakmanızı tavsiye ederim.
O rehber videolarına rağmen ben bu oyunu oynarım ne var ki derseniz de Yanınıza 1 kutu Arveles ve 1 Litre Su almanızı öneririm ;)
rehber videolarını izlerken çok canım sıkılyıyo ama geri kalanı var

Aç yotubedan birkaç boss fight vs izle cevabını alırsın bence. Dene derim
hepsine baktım
baya bi savaş sahnesine fln

Kadir_1987

80+ Silver
rehber videolarını izlerken çok canım sıkılyıyo ama geri kalanı var

hepsine baktım
baya bi savaş sahnesine fln
O zaman mesele yok.
Şuan da ilk gün yaması dışın da 2 adet daha güncelleme geldi fakat 1.gün yaması dışın da hepsi sorunlu ve oyuna daha da sıkıntılar katmak da.
Eğer acele etmezseniz biraz daha bekleyin ve kalan ufak tefek drop sorunlarını da çözen güncellemeyi alsın ve o şekilde başlayın oyuna.
Şimdiden iyi oyunlar.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
O zaman mesele yok.
Şuan da ilk gün yaması dışın da 2 adet daha güncelleme geldi fakat 1.gün yaması dışın da hepsi sorunlu ve oyuna daha da sıkıntılar katmak da.
Eğer acele etmezseniz biraz daha bekleyin ve kalan ufak tefek drop sorunlarını da çözen güncellemeyi alsın ve o şekilde başlayın oyuna.
Şimdiden iyi oyunlar.
Teşekkürler ve optimizayson sorunlarını filan unutmuşum satın almicam ama crackli ndirsem mi şimdi onu düşünüyorum ya da belki sıradaki indirimde alırım

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
deymez hocam 500 tl ye daha başkaşeyler yapabilirsin zaten oyun önsiparişte 300 tl idi sonra 500 tl yapıp fırsatçılık yaptı capcom

Kadir_1987

80+ Silver
Teşekkürler ve optimizayson sorunlarını filan unutmuşum satın almicam ama crackli ndirsem mi şimdi onu düşünüyorum ya da belki sıradaki indirimde alırım
İsterseniz Şimdilik crack'li indirin ve 1.Gün Update'ini yapın diğerlerini yapmayın.
İngilizceniz yok ve isterseniz de Türkçe Yama'sı da mevcut.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
deymez hocam 500 TL ye daha başkaşeyler yapabilirsin zaten oyun önsiparişte 300 TL idi sonra 500 TL yapıp fırsatçılık yaptı capcom
ben crackli indiricem galiba da optimizasyon çok mu kötü?

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
optimizasyon çok sıkıntı yaratmıyorsa indiricem

Top Bottom