Neler Yeni

Elden Ring Build rehberleri olan bir site var mı?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Arkadaşlar knight gibi buildler değil de faith tarzı build rehberi olan bir site var mı?
Tıpkı skyrimde okçu veya nord rehberi gibi

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
fextralife sitesinde souls oyunları için rehberler buildler bulunur zamanında ds3 için bakardım kendim.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fextralife sitesinde souls oyunları için rehberler buildler bulunur zamanında ds3 için bakardım kendim.
Hocam en baştan açtığımız karakterden son haline kadar gösteriyor mu? Çünkü ben tam olarak bilmiyorum yardımsız build yapmayı

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Hocam en baştan açtığımız karakterden son haline kadar gösteriyor mu? Çünkü ben tam olarak bilmiyorum yardımsız build yapmayı
anlatıyor mesela o sitede popiler buildlere bakabilirsin. Onların anlatımları ile aynı şekilde yapman mümkün. Site dışında tek çare hocam youtube a yazıp bakmak ama o çok zaman kaybı bence. Full kupa kasmıyorsanız youtube bakmayın şahsi fikrimdir.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anlatıyor mesela o sitede popiler buildlere bakabilirsin. Onların anlatımları ile aynı şekilde yapman mümkün. Site dışında tek çare hocam youtube a yazıp bakmak ama o çok zaman kaybı bence. Full kupa kasmıyorsanız youtube bakmayın şahsi fikrimdir.
Hocam kupa değil de erkenden o buildleri yapıp oyunu öyle bitirme isteğim var ondan soruyorum

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Teşekkürler hocam
Biraz baktım genel olarak 150 Level diyor ama bakalım :)
değişir hocam tarza ve yapıya göre düşük level de var yüksek de ama o siteden yaparsanız güzel olıur önerimdir.

Top Bottom