cr4ck
80+ Bronze
Dahası
CODEX crack grubunun alt grubu olan PLAZA, Elden Ring'i bir veda hediseyi olarak çıktığı gibi kırdı.
Duygulandım...Ya kim gidecek bu oyuna 500 lira verecek keriz gibi, kırıldığı iyi olmuş.
A*ptal taklidi yapıyordum, ciddi değil tabii ki.Duygulandım...
Evet asgari ücretin ortalama 8'de 1'ini verecek kadar keriz biri yoktur umarım. Parası olan varsa versin tabii kimseye karışamayız.Ya kim gidecek bu oyuna 500 lira verecek keriz gibi, kırıldığı iyi olmuş.
Ürünün fiyatını ödemek de kerizlik oluyor artık.Evet asgari ücretin ortalama 8'de 1'ini verecek kadar keriz biri yoktur umarım. Parası olan varsa versin tabii kimseye karışamayız.
keşke canım ülkemde de yeni çıkan güzel bi oyun 60-70 birim olsada versemÜrünün fiyatını ödemek de kerizlik oluyor artık.
"Mecburen" de patladımkeşke canım ülkemde de yeni çıkan güzel bi oyun 60-70 birim olsada versem
suç burda ülkemin ekonomisinde mi yoksa bu fiyattan satışa sunan firmada mı orasını bilemem ama suçun bende olduğunu düşünmüyorum
( korsan oynamıyorum çünkü beni idare eden orjinal oyunlarım var ama bir gün canım çok sıkılır ve cebimde o kadar para olmazsa mecburen bu yola başvurabilirim)
Harika"Mecburen" de patladım