Elden ring önerileri

Seriye Elden Ring ile başlarsan ilk Souls üçlemesinden tad alamazsın zaten. Arkadaşa da bu yüzden ilk DS1'den başla diyorum. Açık dünya ve at sebebiyle Elden'in türe yeni başlamış oyuncuyu kucakladığı doğru, lakin ilk oynanan Souls olmamalı kesinlikle. Türü ve ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu olarak oynamak var, bir de bu süreci türe alışmaya harcamak var. Elden Ring özel bir deneyim ve hakkı ancak tüm seriyi yalayıp yuttuktan sonra verilir. Elden'den başlayan adam önceki oyunlara dönemez ayrıca. Ziyan edilecek oyunlar değil ilk Souls üçlemesi
Elden ringle başladım sayılır ondan sonra bloodborne sekiro lies of p ve ds3 oynadım. ds1 ve 2 ye başlamayı düşünmüyorum o kadarna gerek yok. Bu oyunlar doğru düzgün hikaye anlatmadan sadece kanser etme amaçlı oyunlar olduğundan hepsini oynamaya gerek yok

Valla zamanında oynasan güzel oyunlar hepsi ama 2025 yılında ds1 ve ds2 gayet ziyan edilecek oyunlar. Bosslar kalitesiz grafikler aşırı eski. Gereksiz fanboyluk yapmaya gerek yok. İlla bir souls oyunu oynanıcaksa ds3 hala iyi durumda. 1 ve 2 seriden soğutcak durumda olduğu için önermiyorum çok sevilirse dönüp bakılabilir.

2 adp vb. şeyler yüzünden pek sevilmese bile (ben çok severim) ilk oyun hala deli gibi oynanan ve community gözünde ilahi kabul edilen bir eser. O kalitede bir map tasarımı bırak Elden Ring'i hiçbir oyunda yok. Game developerlar için günümüzde bile hala ders niteliğinde.

Oyunun ilk saniyesi Tree Sentinel görüp bağıra çağıra kaçmak var, bir de onunla mücadele etmek var.
Elden Ring asla İlk Souls olmamalı. En kötü DS3'den başlanmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunlar doğru düzgün hikaye anlatmadan sadece kanser etme amaçlı oyunlar olduğundan hepsini oynamaya gerek yok

Bu görüşe kesinlikle saygım var, türü benimsemeyen biri böyle düşünür çok normal. Lakin türün veteranı değilseniz böyle tavsiyeler vermemeniz gerekiyor.

Bu oyunlar herkes için bu anlamı taşımıyor çünkü.

Son düzenleme:
2 adp vb. şeyler yüzünden pek sevilmese bile (ben çok severim) ilk oyun hala deli gibi oynanan ve community gözünde ilahi kabul edilen bir eser. O kalitede bir map tasarımı bırak Elden Ring'i hiçbir oyunda yok. Game developerlar için günümüzde bile hala ders niteliğinde.

Oyunun ilk saniyesi Tree Sentinel görüp bağıra çağıra kaçmak var, bir de onunla mücadele etmek var.
Elden Ring asla İlk Souls olmamalı. En kötü DS3'den başlanmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu görüşe kesinlikle saygım var, türü benimsemeyen biri böyle düşünür çok normal. Lakin türün veteranı değilseniz böyle tavsiyeler vermemeniz gerekiyor.

Bu oyunlar herkes için bu anlamı taşımıyor çünkü.
Adam bu türe yeni başlayan adam herkes için aynı anlamı taşımıyor dediğin gibi. Tree Sentinel görüp yolunu değiştirebilir daha sonra gelebilir ama Capra Demon görüp değiştirebileceğini sanmıyorum. Firelink Shrine dizaynı evet güzel birdaha yapamadılar ama bu tek başına yeterli değil. Ben şahsen ds3 ile başladım sonra elden ringle devam ettim ve tüm seriyi oynadım. ds1 ile başlasam devam eder miydim bilmiyorum. Ds3de Abyss Watchers, Pontiff, Younger Prince, Nameless King, Soul of Cinder, Gael , Midir, Sister Friede gibi güzellikler varken ds1de aklıma birtek Artorias geliyor o da diğerleriyle yarışamaz bence.

Geri