Neler Yeni

Elden ring oyununda yatay üste doğru giden cizgiler var

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emirhan ekinci
hatanın örnek vidiosu:
| | |
bende yatay değil sadece monitör acılırken bu mesela MSİ yazcaksa MSİ harflerin üstüne doğru cizgiler oluyor ve pc acılınca bir sorun olmuyor
ama battılfiıld 5 oynarken bu hata olmuştu battılfiıld 5 yazcaksa mesela üsttede cizgiler halinde yarı belirli battılfiıld 5 yazıyodu gine bi konu acmıştım ve hdr kapatman lazım dendi kapattım düzeldi ama elden ringdede oldu ve üstte yazdığım gibi gine aynısı ama hdr ı kapatmak işlemiyor napmam lazım
bozuk olduğunu biliyorum ama pc bağımlısı olduğum icin monitörü götürmek istemiyorum
napmam lazım bilen varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatanın örnek vidiosu:
| | |
bende yatay değil sadece monitör acılırken bu mesela MSİ yazcaksa MSİ harflerin üstüne doğru cizgiler oluyor ve pc acılınca bir sorun olmuyor
ama battılfiıld 5 oynarken bu hata olmuştu battılfiıld 5 yazcaksa mesela üsttede cizgiler halinde yarı belirli battılfiıld 5 yazıyodu gine bi konu acmıştım ve hdr kapatman lazım dendi kapattım düzeldi ama elden ringdede oldu ve üstte yazdığım gibi gine aynısı ama hdr ı kapatmak işlemiyor napmam lazım
bozuk olduğunu biliyorum ama pc bağımlısı olduğum icin monitörü götürmek istemiyorum
napmam lazım bilen varmı
ekleme başka bir resimden buldum böyle cizgiler ama üste doğru ve sadece yazı olan yerlerde ve cok daha az

Ekler

• resim_2024-12-23_215212051.png
    resim_2024-12-23_215212051.png
    1.9 MB · Hit: 7

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Salih
Monitör normal açılışta da aynı hatayı veriyor mu, yani gündelik kullanımda da? Yoksa sadece bazı oyunlarda mı yaşıyorsunuz?
Monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Ne zamandır/ ne yaptıktan neyi değiştirdikten sonra oldu bu olay?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom