Neler Yeni

elektirikli arabaların şarjı bitince ne oluyor ??

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli :D porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
benzin bitince ne yapıyorsan aynısını yaşıyorsun şarjını doldurman lazım . bir sürü şarj istansonu var zesinden tut farklı firmalara dolu yani pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum çünkü devlet destek veriyor artık.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,577
İsim
Taha yücel
benzin bitince ne yapıyorsan aynısını yaşıyorsun şarjını doldurman lazım . bir sürü şarj istansonu var zesinden tut farklı firmalara dolu yani pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum çünkü devlet destek veriyor artık.
çok yakıyormu bu elektirikli araçlar yani şarj ederken benzin ve mazot lpg ye göre daha az mı para ödüyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:

arabaya yedek lpg taktırcan vurdurcan olay basit
lpg araçlarıda hiç sevmiyorum çok korkuyorum yanında çakmak çaksak patlıcaz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli :D porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
benzinli arabanın benzini bitince ne oluyorsa o oluyor. pek bi farkı yok.

Taycan yerinde model x/s daha iyi daha uzun yol gidiyo

Komando41.

80+ Silver
çok yakıyormu bu elektirikli araçlar yani şarj ederken benzin ve mazot lpg ye göre daha az mı para ödüyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:

lpg araçlarıda hiç sevmiyorum çok korkuyorum yanında çakmak çaksak patlıcaz
tr de tüp kaçağı varmı diye çakmakla kontrol ediyolar merak etme bişey olmaz

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Şarj doldurma yerine saçını sür, 3-5km'lik şarj olur onunla da gidersin.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Benim elektrikli arabam yok ama gerçekten az yakıyor . bence elektirkli araba kendi fiyatını çıkartıyor diyebilirim çok kullanıyorsan . o kadar güce hiç yakmıyor diyebilirim.

Top Bottom