benzin bitince ne yapıyorsan aynısını yaşıyorsun şarjını doldurman lazım . bir sürü şarj istansonu var zesinden tut farklı firmalara dolu yani pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum çünkü devlet destek veriyor artık.şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
arabaya yedek lpg taktırcan vurdurcan olay basitolmadı yol üstünde bir köye inip elektirik isteriz :d
çok yakıyormu bu elektirikli araçlar yani şarj ederken benzin ve mazot lpg ye göre daha az mı para ödüyecezbenzin bitince ne yapıyorsan aynısını yaşıyorsun şarjını doldurman lazım . bir sürü şarj istansonu var zesinden tut farklı firmalara dolu yani pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum çünkü devlet destek veriyor artık.
lpg araçlarıda hiç sevmiyorum çok korkuyorum yanında çakmak çaksak patlıcazarabaya yedek lpg taktırcan vurdurcan olay basit
benzinli arabanın benzini bitince ne oluyorsa o oluyor. pek bi farkı yok.şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
Taycan yerinde model x/s daha iyi daha uzun yol gidiyoşimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
tr de tüp kaçağı varmı diye çakmakla kontrol ediyolar merak etme bişey olmazçok yakıyormu bu elektirikli araçlar yani şarj ederken benzin ve mazot lpg ye göre daha az mı para ödüyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:
lpg araçlarıda hiç sevmiyorum çok korkuyorum yanında çakmak çaksak patlıcaz
Benim elektrikli arabam yok ama gerçekten az yakıyor . bence elektirkli araba kendi fiyatını çıkartıyor diyebilirim çok kullanıyorsan . o kadar güce hiç yakmıyor diyebilirim.çok yakıyormu bu elektirikli araçlar yani şarj ederken benzin ve mazot lpg ye göre daha az mı para ödüyecez
tesla sevmiyorum çok sade bi tek kocaman tablet koymuşlar o kadar taycan al daha iyi içi çok şık hele ki dışıdaTaycan yerinde model x/s daha iyi daha uzun yol gidiyo
Aslında zaten taycanı yada teslası olanın mercedes i vardır uzun yola onla gidertesla sevmiyorum çok sade bi tek kocaman tablet koymuşlar o kadar taycan al daha iyi içi çok şık hele ki dışıda
model x i bilmiyorum ama taycan model s'i yarışta geçiyor