yo yo niyeki benim taycanım olsa onla giderim bizim köydekilere hava atarım köye bir girişim olur dfjgohfg gittim tatillere felan jdfgAslında zaten taycanı yada teslası olanın mercedes i vardır uzun yola onla gider![]()
Her aracın kendisine göre yüzdesi var onun altına inmiyor ama o yüzdeye vardığında kalıyorsun.şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikliporscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
Şarj kablosunu dışkısına daldırarak şarj edebilir.şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikliporscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?