Elektriğin gitmesi sorun oluşturmuş mudur?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
İşim çıktığı için bilgisayarın başından kalkmıştım.

Google Chrome açıktı, sadece yeni bir sekme açık vaziyette duruyordu ama dolu bir sekme değildi ve tarayıcının giriş ekranında beklemedeydi.

Geldiğimde elektrik gitmişti. Bir sorun oluşturur mu acaba bu? Windows'a bir zararı vs?

Google Chrome açıktı, sadece yeni bir sekme açık vaziyette duruyordu ama dolu bir sekme değildi ve tarayıcının giriş ekranında beklemedeydi.

Geldiğimde elektrik gitmişti. Bir sorun oluşturur mu acaba bu? Windows'a bir zararı vs?
bi sorun olmaz sanırım bende yaşadım bir soeun olmadı

İnşallah bir şey olmamıştır . Sanmıyorum ama dikkat edin açarken temkinli olun.

Olayın chrome ile alakası yok. Güç kaynağınızın koruması var ise hiç bir sorun teşkil etmez.

Sıkıntı olmaz oyundayken benim baya gitmişti bir şey plmuyor

Sürekli olmadığı sürece sorun da olmaz

Sanmıyorum. Defalarca elektrik sorunu yaşadım veya düğmesinden kapatmak zorunda kaldığım durumlar oldu. Şu ana kadar bir sorun olmadı. Bunun sürekli olması veya yüksek amper veya voltaja maruz kalması biraz sıkıntılı bence. Tabii bir şey olmadı dedim diye de sabah akşam fişi çekerek kapatma sakın sistemi:)

Bir sıkıntı olmaz ayrıca bizimkide kesildi istanbuldanı oturuyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,856
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri