Neler Yeni

Elektrik-Elektronik Müh. İçin Bu Laptop Nasıldır?

QRuder

80+ Silver
sogutmasi yeterli dediğin mesela cinebench r23 de multicore testinde performans cekirdekleri kac mhz ve kac derecede çalışıyor
cinebench testi ne alaka la asdasdsd gir bak youtube a o kadar merak ediyorsan

QRuder

80+ Silver
sen niye söylemiyorsun? sogutmasi ne kadar yeterliymis merak ettim
evlat yapmıs olsam söylerim zaten ne testi yapacam a. oyun oynadım istiyosan oyun performansını söyleyim ,3-4 saat days gone da high-ultra 1080p de gpu 70-75 cpu 75-80 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstten üstte konusma şu laptobun soğutmasına kötü diyosan zaten...
sen niye söylemiyorsun? sogutmasi ne kadar yeterliymis merak ettim

Narkuc

80+ Bronze
evlat yapmıs olsam söylerim zaten ne testi yapacam a. oyun oynadım istiyosan oyun performansını söyleyim ,3-4 saat days gone da high-ultra 1080p de gpu 70-75 cpu 75-80 arası

üstten üstte konusma şu laptobun soğutmasına kötü diyosan zaten...
anladigim kadariyla senle uzlasmaya calismak zaman kaybı olacak. bende de 12500hli laptop var ve cinebench r23 testinde sicakliktan kaynakli islemci sürekli turboda calisamiyor frekans düşürüyor. ben de bu yüzden sizin modelin sogutmasi ne kadar yeterli diye sordum ama aldigim cevaba bak :D

QRuder

80+ Silver
i5 12500h v rtx3050ti dan bahsediyorum bende dün geceden kalma sinir var kusura bakma birileri va k paneli ıps e karşı savundu daafayı yersin okusan mesajları hala cıldırıyorum

oyun oynadım render, test felan yapmadım , FH4 , ETS2 ,DAYS GONE , BF1 ,GTA5 ,THE FOREST felan oynadım bunların arasında da laptobun en ısındığı THE FOREST niye çözemedim

NightRose

80+ Bronze
anladigim kadariyla senle uzlasmaya calismak zaman kaybı olacak. bende de 12500hli laptop var ve cinebench r23 testinde sicakliktan kaynakli islemci sürekli turboda calisamiyor frekans düşürüyor. ben de bu yüzden sizin modelin sogutmasi ne kadar yeterli diye sordum ama aldigim cevaba bak :D
Performasından memnun musun? hangi marka laptop?

Wapeir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ensar AYDIN
Instagram
ensara_ydn
Steam
!WhinchesTR!
Oyun için kullanılmayacak ofis-iş gibi düşünülebilir. Yine de soğutması yeterli olmaz mı? Daha önce lenovo kullandım onda soğutma olarak sıkıntı yaşamadım oyun oynamama rağmen. Bunu başkasına bakıyorum bu arada.
oyun için olmayacaksa macbook m1 almanız çok daha işinize yarar diye düşünüyorum apple öğrenci inidirimi ile 19k civarına geliyor

NightRose

80+ Bronze
oyun için olmayacaksa macbook m1 almanız çok daha işinize yarar diye düşünüyorum apple öğrenci inidirimi ile 19k civarına geliyor
kardeşim o dereden çok sular aktı lenovonun bir modelini almışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,285
Üyeler
160,668
Son üye
alpmervan
Top Bottom