Neler Yeni

Elektrik elektronik mühendisliği

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Elektrik elektronik mühendisliğini okumayı düşünüyorum önerir misiniz bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve elektrik elektronik mühendisliği arasında karar veremiyorum ama Ee ye daha yakın gibiyim ee yi önerir misiniz okuyanlar cevap verirse çok iyi olur teşekkür ederim

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,080
İsim
göksel yurtcan
hangisine ilginiz var onu okuyun ama bilgisayar yerine yazılım müh. daha mantıklı elektrik elektronikle yazılım arasına siz kara verin derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektirik elektronik mühendisliğini okumayı düşünüyorum önerir misiniz bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve elektirik elektronik mühendisliği arasında karar veremiyorum ama Ee ye daha yakın gibiyim ee yi önerir misiniz okuyanlar cevap verirse çok iyi olur teşekkür ederim
ama elektriği ELEKTİRİK diye yazan biri iseniz yazılım daha mantıklı olur :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Elektrik elektronik mühendisliğini okumayı düşünüyorum önerir misiniz bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve elektrik elektronik mühendisliği arasında karar veremiyorum ama Ee ye daha yakın gibiyim ee yi önerir misiniz okuyanlar cevap verirse çok iyi olur teşekkür ederim
cevap belli : neye ilgin varsa ona git.
Mühendislik kolay değil ve bu zorluğu ilginiz ile kırarak eğlenceli hale getireceksiniz.
Etrafınızı bir yere kadar dinleyin fazla dinlemeyin.
Herkes size ya tıp ya PC/Yazılım der kısacana ağızlarına meze olmuş bölümler kötü değildir ikisi ama ben açıkçası gereksiz derecede şişirildiğini düşünüyorum artık ilerde yapay zeka tahtı elde edebilir ama.
Elektrik-Elektronik ben de istediğim için araştırma yapmıştım ve bence iki bölüme göre daha fazla alana yönelme imkanı olan bir bölüm ama tabi önemli olan buna olan ilginiz.

Top Bottom