Elektrik Elektronik.Arkadaşlar gitmek istediğim iki bölüm var ve bunlar acaba hangisine gitmem daha mantıklı
Elektrik elektronik okursan amele olursun sağlık en iyisiArkadaşlar gitmek istediğim iki bölüm var ve bunlar acaba hangisine gitmem daha mantıklı
Ne alakası var Adamlar sağlıkçıdan daha fazla kazanıyor. İlk 2-3 yıl işi öğrenirsin, sonra paraya para demezsin. Arkadaşım +50K'yı görüyor. Sağlıkçı 50K görüyor mu? En mantıklı soru atanabilir mi? Git bir fabrikaya, nasıl elektrikçi arıyorlar kendi gözlerinle gör.Elektrik elektronik okursan amele olursun sağlık en iyisi
Ben sanayinin fabrikaların içindeyim teşekkürlerNe alakası var Adamlar sağlıkçıdan daha fazla kazanıyor. İlk 2-3 yıl işi öğrenirsin, sonra paraya para demezsin. Arkadaşım +50K'yı görüyor. Sağlıkçı 50K görüyor mu? En mantıklı soru atanabilir mi? Git bir fabrikaya, nasıl elektrikçi arıyorlar kendi gözlerinle gör.
Fabrikada +50K alamazsın zaten. İşi adamakıllı öğreneceksen fabrikada 3 yıl çalışacaksın. Sonra taşeron olarak devam edeceksin.Ben sanayinin fabrikaların içindeyim teşekkürler
Amele olmak ile teknisyen ya da usta olmayı kişinin yıllar içinde harcadığı zaman kendine kattığı beceriler belirler . Bu devirde usta teknisyen bulmak doktor bulmaktan daha zor.Elektrik elektronik okursan amele olursun sağlık en iyisi
hocam sağlığı boş verin bence teyzem doktor eniştem cerrah doğru düzgün hastaneden çıktıkları yokArkadaşlar gitmek istediğim iki bölüm var ve bunlar acaba hangisine gitmem daha mantıklı
Sağlık lisesi eskisi gibi değil 2016 sağlık meslek lisesi mezunuyum. Bizim dönemden sonra okuyanlar hemşire yardımcısı statüsüyle mezun oluyorlar ve iş olanakları şu an için yok. Hemşire olabilmen içinse illaki üniversite okuman gerekiyor. Sağlık lisesi bir meslek lisesi olduğundan üniversiteyi kazanmak için gerekli olan derslerin üzerinde çok durulmuyor. Bizden sonra mezun olan pek çok öğrenci bu durumdan müzdarip oldu. Size vereceğim tavsiye eğer hemşire olmak istiyorsanız bir anadolu lisesine gidip orada gerekli dersleri gördükten sonra üniversitede hemşirelik bölümünü tercih etmeniz olacaktır. Liseden sonra iş olanağınız yok çünkü. Diğer söylediğiniz bölüm için bir şey diyemem. Bilmiyorum çünkü. Ama şu an için sağlık lisesinin hiçbir avantajı yok. Bizim dönemde liseden sonra kpss ile memur olunabiliyordu. Şimdi hemşire yardımcılığı için kadro açılmadığı için memur olamazsınız ve üniversite için gerekli olan dersleri yeterince görmediğiniz için de hayatınızdan 4 seneniz boşa gitmiş olur diye düşünüyorum