Elektrik gidince psu zarar görür mü

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
9,866
Arkadaşlar az önce elektrik gitti geri geldi sonra bilgisayar aniden kapandı açtım sorun yok herhangi bir sorun yaratır mı eğer ileride yaratacaksa nasıl önlem almalıyım

Arkadaşlar az önce elektrik gitti geri geldi sonra bilgisayar aniden kapandı açtım sorun yok herhangi bir sorun yaratır mı eğer ileride yaratacaksa nasıl önlem almalıyım
Evet gelebilir kalitesiz psu kullanmamanız, ups ve voltaj korumalı priz kullanın

Hayır psu iyi ise sıkıntı çıkmaz akım korumalı sağlam bir psu ile sisteminiz güvende olur

Aniden yüksek güç gelirse bozulur akım korumalı priz bak.
(önerim yok ne yazık ki)

eğer psu nuz ve priz iniz kalitesiz ise sorun yaratabilir
priz voltaj korumalı olursa iyi olur

Şimdiye kadar elektrik kesilmesi yüzünden herhangi bir parçası bozulana rastlamadım.

Şimdiye kadar elektrik kesilmesi yüzünden herhangi bir parçası bozulana rastlamadım.
bende rastlamadım daha ama pc yeni risk almak istemiyorum psunun gittiği güç kablosunu akım korumalı olarak değiştirirsem nasıl olur ? 1li ler var ya onu psu ya takıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri