Neler Yeni

elektrik gitmesi sonucu wattman hatası aldım

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
bayadır bu sıkıntı yoktu az önce elektrik gitti açtığımda wattman hatası aldım zararı olur mu ekran kartına

genelde asus gpu tweak2 osd bölumunu kapatınca düzeliyor ama sormak istedim normal mi ? zararı olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayadır bu sıkıntı yoktu az önce elektrik gitti açtığımda wattman hatası aldım zararı olur mu ekran kartına

genelde asus gpu tweak2 osd bölumunu kapatınca düzeliyor ama sormak istedim normal mi ? zararı olur mu?
lütfen cevap verin

Son düzenleme:

rebelmoves

80+ Bronze
wattman sorunu amdlerde kronik bir sorun stabil sürücü bulup onda kalın

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Wattman ayarları bu durumlarda sıfırlanabilir, normal bir şey.

rebelmoves

80+ Bronze
ekran kartı sisteme cevap vermiyor bu hata ondan oluyor. Bazı amd üreticileri gereksiz ocliyor ve sistem kararsız calışıyor. Düzeltme yöntemleri voltaj arttırmayla veyahut frekans düşürme ile düzeltenler var

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
Wattman ayarları bu durumlarda sıfırlanabilir, normal bir şey.
Arkadaşın kronik sorun dediği şey başka bir şey.
hocam diyelimki wattman hatası her pc açmamda alıyorsam ekran kartına zararı olur mu sonuçta eski fabrıka ayarlarına donuyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
hocam diyelimki wattman hatası her pc açmamda alıyorsam ekran kartına zararı olur mu sonuçta eski fabrıka ayarlarına donuyor

Bahsettiğiniz şey "Wattman ayarları sıfırlandı" uyarısıysa bir sorun olmaz.
Tabii bir sorun yokken durduk yere "Wattman ayarları sıfırlandı" uyarısi almazsıniz.

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
Bahsettiğiniz şey "Wattman ayarları sıfırlandı" uyarısıysa bir sorun olmaz.
Tabii bir sorun yokken durduk yere "Wattman ayarları sıfırlandı" uyarısi almazsıniz.
elektrık gıttı varsayılan ayarlar gerı dondu tarz bır sey yazdı elektrık kesıntısı sık oluyor burda her zaman böyle olursa sıkıntı olcak gibi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
elektrık gıttı varsayılan ayarlar gerı dondu tarz bır sey yazdı elektrık kesıntısı sık oluyor burda her zaman böyle olursa sıkıntı olcak gibi
ekran kartından kaynaklı bir sorun olmaz, bunu her ekran kartı yapar nvdiada da bu tarz bir bildirim olmasada aynı hatalar alınıyor, aynı sorunlar yaşanıyor. arkadaşın dediği gibi kronik bir şey değil.
sık sık gidiyorsa akım korumalı bir priz al en azından daha güvenli olur. sürekli gitmesinin ekran kartına değil de psuya zararı olur ve psu cortlarsa sistem yanabilir vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom