- Konu Sahibi Konu Sahibi
7 ek FPSyi bende çözemedim kaç olması gerekiyorFps harici bir sorun yok gibi. Testi kaç k da yaptın.
7 ek FPSyi bende çözemedim kaç olması gerekiyorFps harici bir sorun yok gibi. Testi kaç k da yaptın.
Temiz kurulum yapmış eski driver yokmu zaten birdeFps harici bir sorun yok gibi. Testi kaç k da yaptın.
Şuan evde değilim yapamam maalesef testi yaparken wattman hatası almadım başka bir parçadan olabilir miFurmark i 1280x720 4x msaa yapar mısın sonra fotoları yine at
Şuan evde değilim yapamam maalesef testi yaparken wattman hatası almadım başka bir parçadan olabilir mi
Driver WHQL zaten eski kartta da wattman hatası alıyordum zatenTemiz kurulum yapmış eski driver yokmu zaten birde
Driver WHQL zaten eski kartta da wattman hatası alıyordum zatenTemiz kurulum yapmış eski driver yokmu zaten birde
Çok sık alıyor musun dostum. Oyunlarda hata mı veriyor devamlı. Gaming indirimlerinde mi aldın 6600xt yiDriver WHQL zaten eski kartta da wattman hatası alıyordum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driver WHQL zaten eski kartta da wattman hatası alıyordum zaten
Hepsiburada dan aldım 3 kere verdi hatayı oyunlarda verdide kapanma veya siyah ekran vermedi sadece yazı geliyorÇok sık alıyor musun dostum. Oyunlarda hata mı veriyor devamlı. Gaming indirimlerinde mi aldın 6600xt yi
Kaça aldın. Ne kadar sürede 3 defa verdiHepsiburada dan aldım 3 kere verdi hatayı oyunlarda verdide kapanma veya siyah ekran vermedi sadece yazı geliyor
İade et bu paraya yine 6600xt alınıyor zaten veya 30609000 TL ye aldım 3 günde 3 kere verdi
Kartın dışındaki jelatinleri soktum problem olurmu iaded deİade et bu paraya yine 6600xt alınıyor zaten veya 3060
Şansını dene biz aldığımız laptopun söktük geri aldılar. Koşulsuz şartsız yaziyor. Ver gitsin anasını satıyım o paraya xt modelini alırsın kenksKartın dışındaki jelatinleri soktum problem olurmu iaded de