Ben de bu sene sınava giricem.bende isterim itü ama 500 puan üzerinden 458 istiyor bu sene
Allah yardımcın olsunBen de bu sene sınava giricem.
Ama ülkemizde maalesef bir gerçek var.
Ya çok fazla çalışıp iyi bir üniversiteden mezun olup ortalama bir işe gireceksin.
Ya da 400 altı puan alıp asgari ücretle çalışacaksın.
Bir seçenek daha var ama bu 2 ihtimalden daha da zo.
İkinci bir üniversiteyi okumaya karşıyım çünkü başarılı olman için birinden birini elemen gerekicekpeki şey yapa bilir miyim mesela elektrik mühendisliğini okusam açıktan mekatronik okusam
Hayatımda hiç mekatronik muhendisi duymadim elektrik olmasi dhaa iyi bence illa okumak istiyorsan oku aciktanpeki şey yapa bilir miyim mesela elektrik mühendisliğini okusam açıktan mekatronik okusam
Kanka eğer 2 sini birden okuma şansın olursa yurtdışına çok rahat çıkabilirsin.doğru diyorsun ama cv de 2 üniversite yazacak + bir işaret
Bunun yerine yaptiğin projeler ve yabanci dil ile ön plana cıkdoğru diyorsun ama cv de 2 üniversite yazacak + bir işaret
Hayatımda hiç mekatronik muhendisi duymadim elektrik olmasi dhaa iyi bence illa okumak istiyorsan oku aciktan
Kanka eğer 2 sini birden okuma şansın olursa yurtdışına çok rahat çıkabilirsin.
birde okul Romanya ya götürecek ya seneye gideceğim yada 2 sene sonraBunun yerine yaptiğin projeler ve yabanci dil ile ön plana cık