Tümer 80+ Bronze Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 668 Reaksiyon skoru 229 22 Nisan 2022 #1 Ödevin konusu : Ana güç trafosu kullanım amacını ve iç yapısını açıklayınız. Arkadaşlar google de araştırdım fakat bir şey bulamadım yardım eder misiniz
Ödevin konusu : Ana güç trafosu kullanım amacını ve iç yapısını açıklayınız. Arkadaşlar google de araştırdım fakat bir şey bulamadım yardım eder misiniz
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 22 Nisan 2022 #2 Tümer yazmış: Ödevin konusu : Ana güç trafosu kullanım amacını ve iç yapısını açıklayınız. Arkadaşlar google de araştırdım fakat bir şey bulamadım yardım eder misiniz Devamı için tıklayın... Acaba nasıl bulamıyorsun? Güç Trafoları Güç Transformatörleri Güç Transformatörü | Güç trafoları: Enerjinin çeşidini ve frekansını değiştirmeden, genliğini değiştiren elektrik makinesidir. Başka bir tanımlama; girişine uygulanan www.elektrikrehberiniz.com
Tümer yazmış: Ödevin konusu : Ana güç trafosu kullanım amacını ve iç yapısını açıklayınız. Arkadaşlar google de araştırdım fakat bir şey bulamadım yardım eder misiniz Devamı için tıklayın... Acaba nasıl bulamıyorsun? Güç Trafoları Güç Transformatörleri Güç Transformatörü | Güç trafoları: Enerjinin çeşidini ve frekansını değiştirmeden, genliğini değiştiren elektrik makinesidir. Başka bir tanımlama; girişine uygulanan www.elektrikrehberiniz.com