Furkan²
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,322
- İsim
- Furkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Haber sitelerinde yazana göre yeni zam gelmiş, görmeyen duymayan kalmasın. Konutlarda kullanılan doğalgaz ve elektriğe yüzde 20, sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 50 zammı an itibariyle başlamış bulunmaktadır.
Ben dükkan işletiyorum tüm olayım elektrik. Gece gece yıkıldım şuan. Zaten belimizi bükmüşlerdi bakalım şimdi böyle nasıl olacak. Gece gece bu haberle uyuyamam artık, hakkımı helal etmiyorum!
Kaynak:
Ben dükkan işletiyorum tüm olayım elektrik. Gece gece yıkıldım şuan. Zaten belimizi bükmüşlerdi bakalım şimdi böyle nasıl olacak. Gece gece bu haberle uyuyamam artık, hakkımı helal etmiyorum!
Kaynak:
Elektrik ve doğalgaza yüzde 20 zam
Elektrik ve doğalgaza zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 20,4, sanayide yüzde 50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 49,5 oranında artışa gidildi. Elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20, sanayide yüzde 50...
www.ntv.com.tr
Elektrik zammı açıklandı
Elektrikte eylül tarifesi belli oldu. Sanayide kullanılan elektriğe yüzde 50, konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 20 zam geldi.
www.sozcu.com.tr
Doğalgaz ve elektriğe eylül zammı
Konutlarda kullanılan doğalgaz ve elektriğe yüzde 20, sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza ise yüzde 49,5 zam geldi.
www.ensonhaber.com