Neler Yeni

Yardım Elektrikler Gitti Geldi Klavyem Çalışmıyor

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Elektrikler gidip geldikten sonra (PC kapalıydı) klavye çalışmamaya başladı. Ancak usb yi takıp çıkarırken Windows uyarı sesi geliyor ancak takarken geç gelip sesi yarida kesiyor ve ayni sesi tekrar oynatiyor yani 1,5 uyari sesi vermiş oluyor takinca, cikarirken ki ses normal ama 2-3 saniye sonra geliyor. Klavyemde USB girişi var, oradan telefonu bagladigimda pc telefonu goruyor ve dosyalara erisebiliyorum. Usb portunda sıkıntı yok bütün portları denedim hepsi ayni, ayni portta mouse sorunsuz calisiyor.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan Karan
Elektrikler gidip geldikten sonra (PC kapalıydı) klavye çalışmamaya başladı. Ancak usb yi takıp çıkarırken Windows uyarı sesi geliyor ancak takarken geç gelip sesi yarida kesiyor ve ayni sesi tekrar oynatiyor yani 1,5 uyari sesi vermiş oluyor takinca, cikarirken ki ses normal ama 2-3 saniye sonra geliyor. Klavyemde USB girişi var, oradan telefonu bagladigimda pc telefonu goruyor ve dosyalara erisebiliyorum. Usb portunda sıkıntı yok bütün portları denedim hepsi ayni, ayni portta mouse sorunsuz calisiyor.
klavyeyi telefona bağlayabilirmisiniz

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
klavyeyi algılıyorsa sorun olmaması lazım hocam kablosunu böyle evirin çevirin
Denedim ama maalesef, zaten klavye yerinden kıpırdamadı bile her zaman durduğu gibi duruyor

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur a.
Dönüştürücü yok
başka bir cihazda test edin klavyeyi problem klavyede mi anakartta mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim ama maalesef, zaten klavye yerinden kıpırdamadı bile her zaman durduğu gibi duruyor
elektrik kesintisinden klavyeniz bozulacağını düşünmüyorum. diyelim ki elektrikten bozuldu tahminimce diğer bilgisayarı açıp kapatışınızda da bozulcaktı.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
başka bir cihazda test edin klavyeyi problem klavyede mi anakartta mı?
Yaklaşık 1 ay önce pc nin yerini değiştirmiştim, o zaman ilk böyle yapmıştı, babam bilgisayarcı ya götürmüştü, en basta orda da calsmamamış kabloyla oynamış ondan sonra calisiyor. Sıvı teması olmuştur demiş ama mümkün değil masama su dahi getirmedim yakın zamanda. Eve geldi taktım hiç bişey olmamış gibi sorunsuz çalıştı. İste geçen gün elektrikler gidip geleseye kadar calisiyordu. Bu 2 olmuş oldu

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur a.
Yaklaşık 1 ay önce pc nin yerini değiştirmiştim, o zaman ilk böyle yapmıştı, babam bilgisayarcı ya götürmüştü, en basta orda da calsmamamış kabloyla oynamış ondan sonra calisiyor. Sıvı teması olmuştur demiş ama mümkün değil masama su dahi getirmedim yakın zamanda. Eve geldi taktım hiç bişey olmamış gibi sorunsuz çalıştı. İste geçen gün elektrikler gidip geleseye kadar calisiyordu. Bu 2 olmuş oldu
Amd işlemcilerde tüm usbleri söküp bilgisayarı açıp sonra geri takınca düzeliyordu

Amd işlemcilerde tüm usbleri söküp bilgisayarı açıp sonra geri takınca düzeliyord
Yİnede istersen bi dene
1Usbleri sök
2psu gücü kes(prizden çıkart)
3pc açma tuşuna 2 3 kez bas
4gücü ver
5pc aç
6usbleri tak

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Amd işlemcilerde tüm usbleri söküp bilgisayarı açıp sonra geri takınca düzeliyordu

Yİnede istersen bi dene
1Usbleri sök
2psu gücü kes(prizden çıkart)
3pc açma tuşuna 2 3 kez bas
4gücü ver
5pc aç
6usbleri tak
Akşam eve gelince deneyiyim bakam

Top Bottom