Neler Yeni

Yardım Elektrikli araç almak mantıklı mı?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam o fiyat bandından anlamıyorum ya @Denizgezen yardımcı olacaktır büyük ihtimal.
Volvo XC60
araçların boya değişen durumuna vs bakmadım örnek olarak attım elektirk konusuna gelirsek elektirkli almak istiyorsanız yardımcı olamayacağım kusura bakmayın
Range rover önermem şahsen, sorunları çok oluyor genelde
Yerinizde olsam direkt Xc90 alıp geçerdim, illa elektrikli olsun derseniz de E tron çokta mantıksız değil gibi, elektrikli SUV lar çok az sayıda zaten

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Range rover önermem şahsen, sorunları çok oluyor genelde
Yerinizde olsam direkt Xc90 alıp geçerdim, illa elektrikli olsun derseniz de E tron çokta mantıksız değil gibi, elektrikli SUV lar çok az sayıda zaten
Bahsettiğiniz sorunlar eski modellerde oluyordu diye biliyorum? fakat xc90 da alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam şahsen direkt XC90 alırdım kafam rahat olurdu.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
hybrid mantıklı cünkü geleceğib araçları olacaklar. yakıt tüketimi oldukça az güç yeterince var. Toyota Corolla hybrid örnek olarak

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bahsettiğiniz sorunlar eski modellerde oluyordu diye biliyorum? fakat xc90 da alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam şahsen direkt XC90 alırdım kafam rahat olurdu.
Maalesef yeni modellerde de sorunlar var

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bilemiyorum riskli ya.Bİ arızası çıktığı zaman ustası çok az.Şarj konusuna gelirsek dolum yerleri ülkemizde az Trabzon için konuşayım yok mesela :D
Ustası az değil hocam direk yok
Servise gidip bayılacaksın mecbur

Tolgax güneş

80+ Bronze
Otomotiv Mühendisiniz olarak cevaplayım. Günümüz için Hibrit araçlar çok daha mantıklı. Çünkü Elektrikli araç altyapısı ve teknolojisi gelişime açık. Şuan alırsan böyle bir araba hem sıkıntı çekebilirsin hem de 4-5 sene sonra çok daha mantıklı fırsatları kaçırabilirsin.
Velar almaya karar verdim inşallah kronik sorunu yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat Serdaroğlu
Daha önce elektrikli araç kullandınızmı bilmiyorum ancak kullananlar beni destekleyeceklerdir diye düşünüyorum. Elektrikli araçlar özellikle şehir içi hayat kalitesi için mükemmel bir tercih. Hayatımda ilk defa çalıştığım bir şirkette şirket arabası olarak kullanılan renonun zoe modelini kullanmıştım, elektrikli araçlar arasında en alt sınıf sayılır sanıyorum ama ilk kullandığım anda aşık oldum arabaya, arabayı çalıştırdığımda çalıştığını hissetmedim bile, 0 ses 0 titreşim var araçta ve gaza dokunduğum anda mükemmel bir kalkış hızı var. Yoğun trafik bulunan şehirlerde özellikle ses ve hava kirliliğini bitirebilecek devrim niteliğinde bir teknoloji olarak düşünüyorum.

Tek sıkıntısı şehirler arası kullanımda menzil sıkıntısı diyebiliriz ki bu da günümüzde ortadan kalkmakta olan bir sıkıntı. Birçok büyük firma elektrikli araç şarj sektörüne giriş yapıyor. Örnek olarak bir tanesi çok hoşuma gitti. CV Charging Vehicles güneş enerjisini elektrikli araç şarj istasyonlarıyla buluşturarak lisanslı istasyon kurulumları gerçekleştirmeye başlamış. Yenilenebilir yeşil enerjinin büyük önem taşıdığı bu dönemde gerçekten mükemmel bir sistem bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom