Merhaba Donanım Arşivi üyeleri,
Elektrikli araç (EV) sürücülerinin şarj yönetim uygulamalarıyla ilgili deneyimlerini anlamak amacıyla kısa bir anket düzenliyoruz. Amacımız, EV sürücülerinin bu uygulamaları ne sıklıkta kullandığını, kullanım motivasyonlarını, en önemli gördükleri özellikleri, en yaygın kullanılan uygulamaları ve karşılaştıkları zorlukları belirlemektir.
Bu anket, sadece 2 ila 5 dakikanızı alacak olup, şarj yönetim uygulamalarının geliştirilmesine katkı sağlayacak ve araştırma makalesi olarak yayımlanacaktır. Katılımcılardan herhangi bir kişisel bilgi toplanmayacak ve yanıtlar tamamen anonim kalacaktır.
Anket dili İngilizce'dir; ancak dilerseniz bağlantıyı açtıktan sonra sayfada sağ tıklayarak "Türkçe diline çevir" seçeneğini kullanabilir ve anketi Türkçe olarak doldurabilirsiniz.
Desteğiniz bizim için çok değerli, bu nedenle katılımınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
Katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:
docs.google.com
Sorularınız olursa, lütfen [email protected] üzerinden bizimle iletişime geçin.
Saygılarımızla,
Yeditepe Üniversitesi
Software Engineering Research Group (SERG)
Elektrikli araç (EV) sürücülerinin şarj yönetim uygulamalarıyla ilgili deneyimlerini anlamak amacıyla kısa bir anket düzenliyoruz. Amacımız, EV sürücülerinin bu uygulamaları ne sıklıkta kullandığını, kullanım motivasyonlarını, en önemli gördükleri özellikleri, en yaygın kullanılan uygulamaları ve karşılaştıkları zorlukları belirlemektir.
Bu anket, sadece 2 ila 5 dakikanızı alacak olup, şarj yönetim uygulamalarının geliştirilmesine katkı sağlayacak ve araştırma makalesi olarak yayımlanacaktır. Katılımcılardan herhangi bir kişisel bilgi toplanmayacak ve yanıtlar tamamen anonim kalacaktır.
Anket dili İngilizce'dir; ancak dilerseniz bağlantıyı açtıktan sonra sayfada sağ tıklayarak "Türkçe diline çevir" seçeneğini kullanabilir ve anketi Türkçe olarak doldurabilirsiniz.
Desteğiniz bizim için çok değerli, bu nedenle katılımınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
Katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:
Electric Vehicle (EV) Drivers' Experiences on the EV Charging Management Applications
In this survey, we aim at understanding the EV drivers' experiences on the EV charging management applications. We consider learning (i) to what extent EV drivers use EV charging management applications, (ii) EV drivers' main motivations on using the EV charging management applications, (iii)...

Sorularınız olursa, lütfen [email protected] üzerinden bizimle iletişime geçin.
Saygılarımızla,
Yeditepe Üniversitesi
Software Engineering Research Group (SERG)