Elektrikli BİSİKLET/MOTOR önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,418
Arkadaşlar 15K bütçem var.
genelde günde maksimum 10-15 km yol yapılacak.
Elektrikli bisiklet/motor önerisi istiyorum.
En F/P olanı atarsınız diye düşünüyorum , şimdiden teşekkürler.

bu a101 de zamanında 3k sonra 5k satılan volta vsm bile 8k olmuş. biraz daha büyük olsaydı harika olurdu ama iş görür kalitede. ehliyet,plaka istemez bu türlerde. kw fazlaysa plaka,ehliyet isteniyor
fiyatları baya artmış zamanında 3 sene önce kral motors bile 5k dı
normal bisiklet tarzı var bu piyasa bir şey bulmak zor

Son düzenleme:
Bu ne la böyle
elektirikli bisiklet yada elektirikli scooter diye geçer a101 de çok satıldı ehliyet,plaka istemediğinden birçok dükkanın önünde görebilirsin.
biraz daha büyüğünü kral motors gibi firmalar satıyor fiyatlar 13-15k civarına uçmuş

elektirikli bisiklet yada elektirikli scooter diye geçer a101 de çok satıldı ehliyet,plaka istemediğinden birçok dükkanın önünde görebilirsin.
biraz daha büyüğünü kral motors gibi firmalar satıyor fiyatlar 13-15k civarına uçmuş
bu genç birisine gitmez

bu genç birisine gitmez
ben kral motorstan yanayım zaten zamanında param olsa 5k ya bunu alabiliyordum. ehliyet istemiyordu eskiden şimdi ehliyet lafı falan dolanıyor ama herkes plakasız kullanıyor gerçekten güzel elektirikli scooter. elektrikli bisiklet istiyorsa normal bisiklet tarzı o da var güzel olanlardan
normal bisiklet tarzı hoşuma giden bir şey bulamadım
bu fena sayılmaz ama ücret olarak pahalı buna vereceğim parayı scootera verirdim

ben kral motorstan yanayım zaten zamanında param olsa 5k ya bunu alabiliyordum. ehliyet istemiyordu eskiden şimdi ehliyet lafı falan dolanıyor ama herkes plakasız kullanıyor gerçekten güzel elektirikli scooter. elektrikli bisiklet istiyorsa normal bisiklet tarzı o da var güzel olanlardan
normal bisiklet tarzı hoşuma giden bir şey bulamadım
bu fena sayılmaz ama ücret olarak pahalı buna vereceğim parayı scootera verirdim
Kral royal benimde hosuma gitti .
Oneriyorsaniz onu dusunebilirim

Kral royal benimde hosuma gitti .
Oneriyorsaniz onu dusunebilirim
benim arkadaşta bu vardı baya memnundu harika bir şey. ama bu model satılmıyor şuan attığımda aynısı sanırım büyüklük ve batarya olarak gayet kullanışlı öneririm hatta kendime alacaktım zamanında param tam yetmediğin alamadım.
bulunduğunuz ilde araştırın kral motors falan varsa gidip ordan bakın derim gayet güzel elektirikli scooter kaldırıp indirmekte kolay az elektirik yakıyor. arkadaş evin içine kadar sokup bolkonda şarj bile ediyordu :D

Geri