BittiType-c mi?
Hocam bitip bitmediğini sormadım, type-c mi değil mi onu sordum.Bitti
Type-c fotoğrafta gözüküyor zaten çok önemli detaya takılmışsınHocam bitip bitmediğini sormadım, type-c mi değil mi onu sordum.
Her şeyim type-c sadece bunun için micro usb mi taşıyıcam, senin için önemli olmayabilir ama benim için önemli. Ayrıca sadece üst kısmı gözüküyor micro usb de olabilir o. Yardımcı olmayacaksan boş mesaj kasma.Type-c fotoğrafta gözüküyor zaten çok önemli detaya takılmışsın
Link sormanıza gerek yok. Resimdeki ürünün adınız yazıp aratsanız direk çıkıyor zaten.hocam linkini atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Hocam ilk paylaştığınızdan varmı acaba hala bunun uçları çok kalın bana daha ince işler için lazımLink sormanıza gerek yok. Resimdeki ürünün adınız yazıp aratsanız direk çıkıyor zaten.
4 in 1 4.2V elektrikli tornavida Åarjlı tornavida takım manuel elektrikli kablosuz güç tornavida hassas onarım araçları - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sağ olun hocam bu arada gravürü de sizin sayenizde aldım yeniden indirim denk gelirse paylaşırsanız çok sevinirimMalesef. Fiyatlar arttı.
Tamamdır paylaşırım. Bunu bende alamadım. Hatta almak istediğim 2-3 ürün vardı hiçbirisini alamadık.Sağ olun hocam bu arada gravürü de sizin sayenizde aldım yeniden indirim denk gelirse paylaşırsanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu üründe*