Süper soco lar 25k olmuş 90km ile 110 arası yapabiliyor diyolar TC Max 35bin TL 130 yapiyormusElektrikli motosikletten kastın gerçekten elektrikli olanlarsa (Bu aşağıdaki Super Soco TC, TC Max, CPX gibi), onlardan al.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yok ben onlardan bahsetmiyorum, şu aşağıdakilerden bahsediyorum diyorsan kesinlikle 50cc motor al. Bu saçmalıktan alma
Alıntıyı görüntüle
Super soco TC, 61km menzile sahip kış aylarında biraz azalır, yazın biraz artar menzili. Tabi kullanıma da bağlı. Ve hız olarak 45km/h çıkabiliyor maksimum.Süper soco lar 25k olmuş 90km ile 110 arası yapabiliyor diyolar TC Max 35bin TL 130 yapiyormus
Kesinlikle 50cc almanı öneririm.haftalık 45-50 km yol yapıyorum ve yokuş çıkıyorum
b ehliyetle kullanılması 50cc almayı düşündürdü bana
sizce hangisi daha mantıklı olur?
50 cc scooter almanı öneririm
Kesinlikle 50cc almanı öneririm.
Scooter olarak düşünüyorsan marka ve model olarak hepsi aynı tip sandık motoru kullanıyor hemen hemen.
Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al derim.
Alıyorsun 100'lüğe çeviriyorsun mutlu son. Titreşim rahatsız ederse dişli değiştirirsin. 100'lüğe çevirmeyeceksen karbüratoru değiştirmen gerekli, takılı gelen büyük geliyor. Kamuflaj'lı modeli çok hoş. 50CC'ler içerisinde şuan en iyisi. Başlangıç motoru için gayet iyi.
Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisi
Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisiwww.kubamotor.com.tr
Peki fifty 50 veya rx 9 alınır mı? ne önerirsiniz başkaElektrikli motosikletten kastın gerçekten elektrikli olanlarsa (Bu aşağıdaki Super Soco TC, TC Max, CPX gibi), onlardan al.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yok ben onlardan bahsetmiyorum, şu aşağıdakilerden bahsediyorum diyorsan kesinlikle 50cc motor al. Bu saçmalıktan alma
Alıntıyı görüntüle
Her yer fırsatçı kaynıyor fiyat yükseltiyorlar bende anlamadım ne bu para gözlükhttps://www.escooter.com.tr/elektirikli-scooter-spider bu scooter bundan 2 ay önce 23K idi ne kadar fazla zam yemiş.![]()
Artık bu yenilenebilir ürünleri daha çok görmemiz gerektikçe fiyatlarını pahalı gösterip Türk insanımız algısını düşürüyorlar pahalı bir şeymiş gibi sonra insanlarımız fosil yakıtlı araçları daha uygun gözüyle bakıyorlarHer yer fırsatçı kaynıyor fiyat yükseltiyorlar bende anlamadım ne bu para gözlük
Fifty 50 asla alınmaz gitmiyor motor, öbürünü bilmiyorum.Peki fifty 50 veya rx 9 alınır mı? ne önerirsiniz başka