- Reaksiyon skoru
- 10
Ben bir şey merak ettim Manuel el freni sonradan elektronik el frenine dönüştürülür mü?
Neyi güzel ya gayış gibi peugeot 2008 var bos paket araçta her şey güzel vitesi şamzimani fln ama el freni direkt gayış gibi berbat geliyor banaHayır dönüştürülmez ayrıca manuel el freni daha güzel![]()
Aksiyona gireceksen manuel el freni daha güzel de standart şehir içi kullanıcısı için gereksiz yer kaplayan bir parça benceHayır dönüştürülmez ayrıca manuel el freni daha güzel![]()
Yoo şehir içi kullanımda da baya gerekli bence, trafikte araçtan inme durumu olan bir kavga falan olunca o el frenini sertçe çekip inersen %20 öfke bonusu veriyor.Aksiyona gireceksen manuel el freni daha güzel de standart şehir içi kullanıcısı için gereksiz yer kaplayan bir parça bence![]()
KatılıyorumYoo şehir içi kullanımda da baya gerekli bence, trafikte araçtan inme durumu olan bir kavga falan olunca o el frenini sertçe çekip inersen %20 öfke bonusu veriyor.
O el frenini çekmesi çok keyifli her seferinde düşüyorumAksiyona gireceksen manuel el freni daha güzel de standart şehir içi kullanıcısı için gereksiz yer kaplayan bir parça bence![]()
Elektronik el freni yok mu zaten hocam?Hayır dönüştürülmez ayrıca manuel el freni daha güzel![]()
Elektronik el freni yok mu zaten hocam?
Ben bir şey merak ettim Manuel el freni sonradan elektronik el frenine dönüştürülür mü?
Sende mi caaarrrtttt diye çekmeyi seven tayfadansınHayır dönüştürülmez ayrıca manuel el freni daha güzel![]()
AynenSende mi caaarrrtttt diye çekmeyi seven tayfadansın![]()