Çevremde hiç mağaza yok sipariş verebilceğim bir internet sitesi varmıdır güvenilir şimdiden teşekkürler
Galiba ödeme iban üzerinden oluyor güvenilir olduğuna eminsin demiVazol – Vazol
vazol.com.tr
Vazolsa Kendi Sitesi Var Al Et Burdan (Kendim İçmemekle Birlikte Kesinlikle Tütün ve Sigara Çeşitlerinden Uzak Durmanı Tavsiye Ederim)
Bilmiyorum Kardeşim Burası Resmi Sitesi Burda Yapacağın her şey Senin SorumluluğundaGaliba ödeme iban üzerinden oluyor güvenilir olduğuna eminsin demi
Tamamdır teşekkürlerBilmiyorum Kardeşim Burası Resmi Sitesi Burda Yapacağın her şey Senin Sorumluluğunda
Rica EderimTamamdır teşekkürler
Kendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasakVazol – Vazol
vazol.com.tr
Vazolsa Kendi Sitesi Var Al Et Burdan (Kendim İçmemekle Birlikte Kesinlikle Tütün ve Sigara Çeşitlerinden Uzak Durmanı Tavsiye Ederim)
Dost telegramdaki refli tedarikcilerden alabilirsin yada istanbuldaysan hem anadolu yakasi hem avrupa yakasinda duzgun yerler var eldende alabilirsinÇevremde hiç mağaza yok sipariş verebilceğim bir internet sitesi varmıdır güvenilir şimdiden teşekkürler
Avrupa yakasında önerebilceğiniz yerler varmıdırKendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dost telegramdaki refli tedarikcilerden alabilirsin yada istanbuldaysan hem anadolu yakasi hem avrupa yakasinda duzgun yerler var eldende alabilirsin
Hocam Vazol.com.tr Adlı Site Kendi Sitesi Değilde Dolandırıcı Sitesi Mi Yani ? Domain Felan Orjinal Sadece Satış Yoktur Ayrı Bir KonuKendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasak
Dost telegramdaki refli tedarikcilerden alabilirsin yada istanbuldaysan hem anadolu yakasi hem avrupa yakasinda duzgun yerler var eldende alabilirsin
bu iyi niyetli tinerciye bayildim.Kendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasak
onceki konularda satis yaptigimi belirtmistim hala devam ediyor fakat tekirdag tarafinda oturuyorum dm uzerinden yazarsan yardimci olmaya calisirim.Avrupa yakasında önerebilceğiniz yerler varmıdır
eminönü tahtakaleye git, musta, elektrikli sigara, biber gazi, havai fisek, kelebek bicaklar orada ne ararsan var zatenAvrupa yakasında önerebilceğiniz yerler varmıdır
Sirkeci Doğu bank bu islerin kalbidirAvrupa yakasında önerebilceğiniz yerler varmıdır
Hayir dostum elektronik sigara ariyorsa dogubank kadar buyuk cesitli bir yer yok ( ust duzey mod ato ayri cihazlar harici onlarin temini farkli )eminönü tahtakaleye git, musta, elektrikli sigara, biber gazi, havai fisek, kelebek bicaklar orada ne ararsan var zaten
https://www.vozol.com/ Orjinal siteleri buHocam Vazol.com.tr Adlı Site Kendi Sitesi Değilde Dolandırıcı Sitesi Mi Yani ? Domain Felan Orjinal Sadece Satış Yoktur Ayrı Bir Konu
Vozolü çarşıda falan bulursunuz her türlüÇevremde hiç mağaza yok sipariş verebilceğim bir internet sitesi varmıdır güvenilir şimdiden teşekkürler
smoktechtr.com