Elektronik sigara nerden sipariş edebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

gestroex0

80+
Reaksiyon skoru
63
Çevremde hiç mağaza yok sipariş verebilceğim bir internet sitesi varmıdır güvenilir şimdiden teşekkürler

Çevremde hiç mağaza yok sipariş verebilceğim bir internet sitesi varmıdır güvenilir şimdiden teşekkürler

Vazolsa Kendi Sitesi Var Al Et Burdan (Kendim İçmemekle Birlikte Kesinlikle Tütün ve Sigara Çeşitlerinden Uzak Durmanı Tavsiye Ederim)

Vazolsa Kendi Sitesi Var Al Et Burdan (Kendim İçmemekle Birlikte Kesinlikle Tütün ve Sigara Çeşitlerinden Uzak Durmanı Tavsiye Ederim)
Kendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dost telegramdaki refli tedarikcilerden alabilirsin yada istanbuldaysan hem anadolu yakasi hem avrupa yakasinda duzgun yerler var eldende alabilirsin

Kendi sitesi falan degil mabedinizden uydurmayin hocam Türkiyede e sigaralar yasak

Dost telegramdaki refli tedarikcilerden alabilirsin yada istanbuldaysan hem anadolu yakasi hem avrupa yakasinda duzgun yerler var eldende alabilirsin
Avrupa yakasında önerebilceğiniz yerler varmıdır

Hocam Vazol.com.tr Adlı Site Kendi Sitesi Değilde Dolandırıcı Sitesi Mi Yani ? Domain Felan Orjinal Sadece Satış Yoktur Ayrı Bir Konu

bu iyi niyetli tinerciye bayildim.
onceki konularda satis yaptigimi belirtmistim hala devam ediyor fakat tekirdag tarafinda oturuyorum dm uzerinden yazarsan yardimci olmaya calisirim.

Sirkeci Doğu bank bu islerin kalbidir

eminönü tahtakaleye git, musta, elektrikli sigara, biber gazi, havai fisek, kelebek bicaklar orada ne ararsan var zaten
Hayir dostum elektronik sigara ariyorsa dogubank kadar buyuk cesitli bir yer yok ( ust duzey mod ato ayri cihazlar harici onlarin temini farkli )

Hocam Vazol.com.tr Adlı Site Kendi Sitesi Değilde Dolandırıcı Sitesi Mi Yani ? Domain Felan Orjinal Sadece Satış Yoktur Ayrı Bir Konu
https://www.vozol.com/ Orjinal siteleri bu

Vozolü çarşıda falan bulursunuz her türlü
Bura güvenilir mi bilmiyorum smok iyi markadır hocam .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri