tufankaya41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 115
Uzun süre kullanacağım uygun fiyatli likit doldurup devam edeceğim FP ürünü bilen varmı
bütçen ne kadarUzun süre kullanacağım uygun fiyatli likit doldurup devam edeceğim FP ürünü bilen varmı
Puff niye öneriyon kankuVozol 6000 öneririm. Orman meyveli ve böğürtlenli al alabiliyosan tadları ve kokuları çok güzel parfüm gibi.
Valla elektronik diyince aklıma puff gelmiş kusura bakmaPuff niye öneriyon kanku
tanesi nekadar süre gidiyor hocam günde 1 paket sigara içen biri için düşünürsekVozol 6000 öneririm. Orman meyveli ve böğürtlenli al alabiliyosan tadları ve kokuları çok güzel parfüm gibi.
Hocam valla çekimine göre değişiyor. Günde kaç kere çektiğine bağlı. haftada 4-5 kere çekiyorum çok bağımlısı değilim pek bilmiyorum.tanesi nekadar süre gidiyor hocam günde 1 paket sigara içen biri için düşünürsek
Puff istenmemișVozol 10k Blue razz Lemon veya dragon fruit
Görmdim hocamPuff istenmemiș
İçmemenizi öneririm ama istiyorsaniz smok vape pen v2 fakat sadece salt likit kullanıcaksanız smok nord 4Uzun süre kullanacağım uygun fiyatli likit doldurup devam edeceğim FP ürünü bilen varmı
Haftada 4-5 çekim çok gider o puff.Hocam valla çekimine göre değişiyor. Günde kaç kere çektiğine bağlı. haftada 4-5 kere çekiyorum çok bağımlısı değilim pek bilmiyorum.