Neler Yeni

Elim çok terliyor nasıl çözüm bulabilirim ?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Kullandığım mouse Gamepower Bane. Aslında el tutuşum için çok güzel bir mouse fakat elim çok terliyor habire siliyorum elimi. Bunu nasıl önleyebilirim? mouse tutuşum mouseyi tamamen kavrayarak tutarım. Herhangi bir ürün ya da bir çözümüm var mı bu durumun yoksa mouse ile alakalı mı ?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Kullandığım mouse Gamepower Bane. Aslında el tutuşum için çok güzel bir mouse fakat elim çok terliyor habire siliyorum elimi. Bunu nasıl önleyebilirim? mouse tutuşum mouseyi tamamen kavrayarak tutarım. Herhangi bir ürün ya da bir çözümüm var mı bu durumun yoksa mouse ile alakalı mı ?
bence mouse la alakalı değilde senle alakalı olabilir çünkü aynı mouse u bende kullanıyorum bende sıkıntı yok

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bende de oluyor genellikle dereceli oyunlarda. Elimi hafif üstüme silip, oynamaya devam ediyorum. Heyecandandır tahminim.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de oluyor genellikle dereceli oyunlarda. Elimi hafif üstüme silip, oynamaya devam ediyorum. Heyecandandır tahminim.
yok her zaman böyle sadece oyunlarda değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence mouse la alakalı değilde senle alakalı olabilir çünkü aynı mouse u bende kullanıyorum bende sıkıntı yok
tutuşumdan kaynaklı olabilir dedim acaba bir çözümü var mıdır diye sorayım dedim.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Farklı bir mouse ile test edin ama normalde eller çok terleyen yerler değil. Hatta bazı kişilerde bir hastalık olarakta görülebiliyormuş el terlemesi. (Net bilmiyorum.) Farklı bir nedeni olabilir mouse un dokusundan kaynaklı olabilir.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Kolonya iyi geliyor diye biliyorum. (eline sür)

Osmanbayirr

80+ Bronze
Kolonya ile hem elini hem maus sil kısa süre içinde yağlanmasını engelleyecektir

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
El terlemen çok ise ve bundan kurtulmak istiyorsan kesin çözüm ameliyatdır ama gerek olduğunu sanmıyorum stres azaltarak ve bazı kremleri kullanarak azaltabilirsin.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Yaşınız kaç acaba? Benim kuzenimin elleri de çok terliyor telefonuna dokunmaya korkuyorum.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Yaşınız kaç acaba? Benim kuzenimin elleri de çok terliyor telefonuna dokunmaya korkuyorum.
yaşım 15 fakat sadece mouse de oluyor. Tutuş şeklimden dolayıdır diye düşünüyorum çünkü sadece mouse tuttuğum elim terliyor.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Aynı mouseyi kullanıyorum terletiyor eli yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,342
Üyeler
164,654
Son üye
Batu82719
Top Bottom