Neler Yeni

Elimde 1000 TL var hangi coine yatırayım

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere coinler artmadan bi yatırım yapmak istiyorum ama tam emin olamadım kaç TL ile başlayayım bide tekniz analiz öğrenebilecğim yer varmı
200TL ile falan başla veya hiç para riske etmeden borsaların deneme fonları ile denemeler yap. Sonrasında miktarı arttırırsın. Büyük ihtimalle ilk denemelerinde işi öğrenirken biraz kaybedeceksin çünkü 😀

YTD

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
He bide YTD yazanları anlamıyorum bir kişinin anasına küfür edip anana küfür etmedim demek gibi bişey
YTD yazarsam her türlü öneriyi yaparım rahatça :D
hocam eth ve btc olabilir şu ara eth yakıldığından eth'de bir yükseliş mevcut.
Ayrıca btc megafonun üstüne kırarsa ciddi bir şekilde yükselebilir ancak geçmiş grafiklere bakarsak da
eski grafiklerle aynı şekli alıyor gibi yani düşüş de olabilir biraz riskli.
Yatırım tavsiyesi değildir tabii ki.
Alakası bile yok siz YTD yazınca kurtuluyorum sanıyorsunuz sizin gibi çok var 🤣🤣🤣 birinin anasına küfür edip ben senin anana küfür etmedim ki deyince küfür etmemiş mi oluyorsunuz Absgsgqhqbwhsbsnanaba

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
He bide YTD yazanları anlamıyorum bir kişinin anasına küfür edip anana küfür etmedim demek gibi bişey

Alakası bile yok siz YTD yazınca kurtuluyorum sanıyorsunuz sizin gibi çok var 🤣🤣🤣 birinin anasına küfür edip ben senin anana küfür etmedim ki deyince küfür etmemiş mi oluyorsunuz Absgsgqhqbwhsbsnanaba
Yatırım tavsiyesi vermek suçtur, kendi şahsi fikrimi sunup yatırım tavsiyesi olmadığını belirttiğimde tavsiye vermiş değil fikir vermiş oluyorum.
Aradaki farkı anlamanız gerekirdi, ve bir de örnekleminizi daha düzgün yaparsanız iyi olur hiç hoş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Yatırım tavsiyesi vermek suçtur, kendi şahsi fikrimi sunup yatırım tavsiyesi olmadığını belirttiğimde tavsiye vermiş değil fikir vermiş oluyorum.
Aradaki farkı anlamanız gerekirdi, ve bir de örnekleminizi daha düzgün yaparsanız iyi olur hiç hoş değil.
Yo tam yerinde örnek verdim 10 numara örnek istediğin avukata sor sizin YTD yazmanizin gram önemi yok

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Eth 2.0 güncellemesinden sonra ethda ani bir yükselme gerçekleşti istersen eth takip et ona göre yatırımını yap
tabii ki YTD

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
YTD yazarsam her türlü öneriyi yaparım rahatça :D
hocam eth ve btc olabilir şu ara eth yakıldığından eth'de bir yükseliş mevcut.
Ayrıca btc megafonun üstüne kırarsa ciddi bir şekilde yükselebilir ancak geçmiş grafiklere bakarsak da
eski grafiklerle aynı şekli alıyor gibi yani düşüş de olabilir biraz riskli.
Yatırım tavsiyesi değildir tabii ki.
Teşekkürler

Top Bottom