Site en güvenilir sitelerden biri. E-Fatura gönderiyorlar. Direkt 3 sene Asus garantili ürün. İçinden bilgi kağıdı çıkıyor.tm knk bu site güvenilir mi bide garanti nasıl oluyor e fatura olark mı
KNK HARBİ İYİMİŞ COK SAGOL BİDE SIFIR BUNU FİYATAo knk harbi iyiymiş eyw ne zamana kadar bu fiyat olur
knk sıfır dimi buSite en güvenilir sitelerden biri. E-Fatura gönderiyorlar. Direkt 3 sene Asus garantili ürün. İçinden bilgi kağıdı çıkıyor.
0 tabii ki.KNK HARBİ İYİMİŞ COK SAGOL BİDE SIFIR BUNU FİYATA
Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
knk sıfır dimi bu
fiyat cok uydun da ondan dedım
Arkadaşlar inventus sitesi nasıl güvenilir miArkadaşlar merhaba 1000 TL bütçem vardı
Anakart alicam ryzen 5 5600 kullancam işlemci olarak
Sahibinden de 900 TL ye msi b450m a pro max alacaktım sifir sadece test için kullanıldı diyordu
Ama ben pek emin olamadım bozuk mu değil mi diye sifir baktım
Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu anakartı buldum en azından sifir sıkıntısı olsa garantisi var vok ta r5 5600 ile bu anakartı kullanmış sizce nasıl alınır mi alınca upgrade gerekir mi
Bide satıcı güvenilir mi
Kaç sene garanti oluyo bu anakartlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardim eder mısınız