Neler Yeni

Elimde 2 monitör var napmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Soner Külcü
Elimde bir tane 4k bir tanede 1080p eski monitörüm var 4k monütörü 4080 ile kullanıyorum eski monitörüde 7800x3dnin dahili ekran kartıyla kullanmak istiyorum ancak nvidia driver ve amd driverlar çakışır mı illa amd driverıda kurmaj gerekli mi laptopumdada 4070 ve r77940hs var arada amd radeon driver kurulumu yap diye radeon aöılıyor sürekli kapatıyorum bu yine masaüstündede karşıma çıkar mı?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Orkun
Elimde bir tane 4k bir tanede 1080p eski monitörüm var 4k monütörü 4080 ile kullanıyorum eski monitörüde 7800x3dnin dahili ekran kartıyla kullanmak istiyorum ancak nvidia driver ve amd driverlar çakışır mı illa amd driverıda kurmaj gerekli mi laptopumdada 4070 ve r77940hs var arada amd radeon driver kurulumu yap diye radeon aöılıyor sürekli kapatıyorum bu yine masaüstündede karşıma çıkar mı?
Driverlar çakışmaz ama boşuna dahili grafiği aktif etmene gerek yok. Direkt ekran kartına bağlayıp kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlar çakışmaz ama boşuna dahili grafiği aktif etmene gerek yok. Direkt ekran kartına bağlayıp kullanabilirsin.
Yüzde 1 dahi olsa fps kaybı yaşasın istemiyorum ekran kartının tüm gücünü tek ekrana odaklamak istiyorum açıkcası

Palo DAYI 👑

80+ Gold

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Orkun
Yüzde 1 dahi olsa fps kaybı yaşasın istemiyorum ekran kartının tüm gücünü tek ekrana odaklamak istiyorum açıkcası
İşlemcinin dahili grafiğini aktif edip anakart üzerinden bağlarsan bence işlemci tabanlı oyunlarda performansı bir tık daha etkileyebilir. Bence hiç uğraşma dediğim gibi 4080 e bağla direk. FPS i etkilemez bile. Yani bu kadar takılma FPS değerlerine, 2. monitör bağlamak düşük seviye sistemlerde daha fazla etki bırakıyor. Yüksek sistemlerde eğer 2. monitör den video vs. oynatmıyorsan %1 e ulaşmaz bile bence etkisi.

Top Bottom