2 tane fazla olur birini bana verirsen rahatlıkla toplanır
Baya üst düzey bir kart bu. Toplam sistem için bütçe nedir ve 2. el mi sıfır mı olacak?
ayna ile beraber verebilir bence. dikkatli bak2 tane fazla olur birini bana verirsen rahatlıkla toplanır
Yazıların ters olmasından ayna karşısında olabileceğini düşünmedin dimi?2 tane fazla olur birini bana verirsen rahatlıkla toplanır
Yazıların ters olmasından ayna karşısında olabileceğini düşünmedin dimi?
göz kamaştırıyo maşşalaha farkedemiyosunayna ile beraber verebilir bence. dikkatli bak
750 Watt psu sönük kalmış aralarında bence en az 1000bütçeyi belirtmediğin için kendi zevkime göre üstün körü parçalar söyleyeceğim.benim böyle kartım olsaydı işlemciyi 7800x3d,anakartı b650 orta-üst sınıf bir şey,32 gb ram,en azından 750 watt gold psu,1 tb de m2 ssd alırdım.
hayalim bile fakir hocamgöz kamaştırıyo maşşalaha farkedemiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 Watt psu sönük kalmış aralarında bence en az 1000
sende de ekran kartı sisteme sönük kalmış 3080+r7 7800x3d ne beminimum r7 7800x3d olsun gerisine karışmam
konuyu değiştirme paramız vardı da biz mi almadıksende de ekran kartı sisteme sönük kalmış 3080+r7 7800x3d ne be
konuyu değiştirme
ah be abi bende o da yok biliyon muparamız vardı da biz mi almadık
Sıfır belirli bir bütçe yokBaya üst düzey bir kart bu. Toplam sistem için bütçe nedir ve 2. el mi sıfır mı olacak?