Neler Yeni

Elimde bu pc var 10 aylik ne kadar eder?

Maksimum 12.304,17₺
Normal İkinci El Fiyatı 11.938,56₺
Aciliyet Var İse 9.856,17₺
Facebook Gruplarında 7.643,49₺
Telegram Kanallarında 10.300,01₺
İnstagram Reklamlarında 15.677,48₺

19.750 TL'ye ilana koyabilirsiniz.

Bilader sen bidaha yorum yapma bence yada cocugu kandirip ucuza mi almaya calisiyon napıyon
Aynı ayarda ki diğer markaların ikinci eline bakın bundan daha iyi monster var elimde o zaman bende 25.000'ye satayım böyle mantık mı var? Piyasası belli olan bir şey bunlar.

Aynı ayarda ki diğer markaların ikinci eline bakın bundan daha iyi monster var elimde o zaman bende 25.000'ye satayım böyle mantık mı var? Piyasası belli olan bir şey bunlar.
Evet piyasası belli sende boş yapıyon oda apaçık ortada dostum bırak fiyatı öldürmeyi mezara gömdün bırak bu işleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 bin e benim gt1030 lu kasayı alamazsın. i310105f 16gb ram. 650W Msı H510M PRO E
Arkadaş köşe başı bilgisayarcısıda olabilir yıllar önce ikinci elden 3k ya bi kasa toplamıstım ama baya ucuza gelmişti 1 ayda topladıydım gittim bi böyle köşe başı bilgisayarcıya usta dedim böyle böyle bi kasa var satmak istiyorum ne fiyat verirsin adam 1000tl dedi abi dedim defol git *** ertesi hafta falan ikinci elden 4k civarı sattım buda aynı o hesap

Evet piyasası belli sende boş yapıyon oda apaçık ortada dostum bırak fiyatı öldürmeyi mezara gömdün bırak bu işleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş köşe başı bilgisayarcısıda olabilir yıllar önce ikinci elden 3k ya bi kasa toplamıstım ama baya ucuza gelmişti 1 ayda topladıydım gittim bi böyle köşe başı bilgisayarcıya usta dedim böyle böyle bi kasa var satmak istiyorum ne fiyat verirsin adam 1000tl dedi abi dedim defol git *** ertesi hafta falan ikinci elden 4k civarı sattım buda aynı o hesap
sanırım kendi alcak da ondan dıufgsdag

16 18 bin arası iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,636
Üyeler
173,227
Son üye
ArelAta
Geri