mehmettici
80+ Silver
hocam gulucuk atacak bi sebeb bulamadim burda da https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-r9-fury-x.c2677 karti araştirmanizi oneririm
hocam gulucuk atacak bi sebeb bulamadim burda da https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-r9-fury-x.c2677 karti araştirmanizi oneririm
Çok Garip .
hiç bi fikrim yok ama 4096 bit fury olani elinizdeki kartin arkasini atin bakalim fury mi normalmiFoto bulursam atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vaybe ilk defa gördüm ne özelliği oluyor bit fazla olunca
Ekran kartının işlemcisi ile bellek arasındaki veri yolunun kapasitesi .Vaybe ilk defa gördüm ne özelliği oluyor bit fazla olunca
Benimki ilk başta attığım 512 bit modelihiç bi fikrim yok ama 4096 bit fury olani elinizdeki kartin arkasini atin bakalim fury mi normalmi
Al buldum çizikler bunlarBekliyoruz Hocam .
Siyah Ekranda Cizgiler Mi Geliyor Sadece ?
hocam reball olursa biraz daha gibebilir rx 570 gucundedirBenimki ilk başta attığım 512 bit modeli
Al buldum çizikler bunlar
Anladım Hocam Aslında Fırınlanabilir KartBenimki ilk başta attığım 512 bit modeli
Al buldum çizikler bunlar
Valla benim ihtiyacım yok kart zaten baya iyiydi çoğu oyunu oynatiyodu tamir işlemi ne kadar olur bilmiyorum,. alıcısı olur mu onu hiç bilmiyorumhocam reball olursa biraz daha gibebilir rx 570 gucundedir
HBM bellek ile mümkün. En azından 2048 bit falan oluyor zaten o bellek türünün veri yoluValla İlk Defa Duydum RTX 4090 Bile O Kadar Bit'e Sahip Değil
Evet 95 dereceleri görmüştümAnladım Hocam Aslında Fırınlanabilir Kart
Düzelme Şansı Var Yani .
R9 Hocam Güçlü KartEvet 95 dereceleri görmüştüm
Quadro Serisinde Olur GalibaHBM bellek ile mümkün. En azından 2048 bit falan oluyor zaten o bellek türünün veri yolu
Nvidia çok üst serilere koyuyor bunları artık. Yapay zeka için sattığı çiplerde falan var genelde.
Soğutması rezalet zaten termal pedleri felan ölmüştü Allah'tan, kurtuldum o karttan 6600xt geçince evrim geçirdim. Artık hurda fiyatına satarım 300 400'eR9 Hocam Güçlü Kart
200'e alayımSoğutması rezalet zaten termal pedleri felan ölmüştü Allah'tan, kurtuldum o karttan 6600xt geçince evrim geçirdim. Artık hurda fiyatına satarım 300 400'e