satcam koyuyom fotolari ama alan olmaz gibime geliyorDolap ve gardrops'ta da satmadı mı?
kanka suan evdeyim yarin sirkette atarim hatta dur sana fotolarini koyayimknk fotoları atsana beğenirsem düşünebilirm. En azından bir tanesi elinden çıkar
Umarım zincirdir knk
KNk zinciri fena deilde sadece zincir kullanıyorum ben. Benimkiler biraz sıkıcı gelmeye başladı . Şöyle farklı şekilde örme yada modelde olan zincir yok mu yaa ?kanka suan evdeyim yarin sirkette atarim hatta dur sana fotolarini koyayim
Alıntıyı görüntüle
bu bir tanesi begenmezsen digerlerni atarim
tamamdir yarin kionuyu guncelleiyecemDostum ürünleri fotosu varsa resim ekle belki hoşuna giden çıkar alır. Arz talep oluştur biraz fırsat yarat kendine.
kanka bide ataturk imzali var erkekler icin ama o zincirsizKNk zinciri fena deilde sadece zincir kullanıyorum ben. Benimkiler biraz sıkıcı gelmeye başladı . Şöyle farklı şekilde örme yada modelde olan zincir yok mu yaa ?
tamam knk okuldan geldikten sonra uğrarım. Allaha emanetsin kolay gelsintamamdir yarin kionuyu guncelleiyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka bide ataturk imzali var erkekler icin ama o zincirsiz
yarin fotolari atcam bugun isim var cikiyorum yarin gorusuruz bb
Kaç lira 20 tanesitamamdir yarin kionuyu guncelleiyecem
kanka bide ataturk imzali var erkekler icin ama o zincirsiz
yarin fotolari atcam bugun isim var cikiyorum yarin gorusuruz bb
Dolapta ve gardropsta kolye alıcıları çok oluyor oraya koyabilirsin ve buraya diğer modelleride atarsan belki alabilirim hoşuma giden olursa.kanka suan evdeyim yarin sirkette atarim hatta dur sana fotolarini koyayim
Alıntıyı görüntüle
bu bir tanesi begenmezsen digerlerni atarim
vallah hepsi farkli moddeler 4 - 5 tane model var kizlar icin erkekler icin unisex falan hepsinden 5 adet olmasi lazim eger kiz arkadasa hediye alcaklar icin cidden pirlantali bir kolyem var cok guzel onuda satcamKaç lira 20 tanesi
Erkek mi kadin mi alabilirimevet arkadaslar elimde suan 20 tane falan kolye var hepsi kaliteli 5 er 5 er farkli farkli bunlar elimde kaldi internetten satilmiyorda ne yapabilirim
suan 2 side var yani ejderhali model erkek ler icin Ataturk imzali kolye var unisex pirlanta melek kanatlari var cok sey var yarin hepsinin fotosunu atarimErkek mi kadin mi alabilirim