E S K İ F A R E garantisi bitmiş, adamlar sana belli bir ömür sunmuş bu fare işini yapmış, sen hala gelmiş işgüzarlık yaparak tamir ettirme derdindesin, aileleriniz sizi nasıl yetiştiriyor anlamış değilim.Size diyorum ki eski faremi yeni faremin garantisini kullanıp göndersem tamir ederlerler mi etmezler mi? Alışılırmıdan kastım bu.
Hayırdır ordan bakınca vergi memuru gibi mi görünüyorum? Vergiyi devlet kesiyor, ben değil.Hocam nickiniz çok güzelmiş bir şey sormak istiyorum, aldığımız her ürüne /300 vergi ödemeyi hırsızlık olarak görmüyorsunuz da böyle bir "Garanti" olayını mı hırsızlık olarak görüyorsunuz?
Hocam o zamana kadar gidin vergilere hırsızlık diye ağlayın sizden ahlak dersi öğrenecek değilim, düzgünce sordum eski faremi yeni ürünün garantisi dahilinde tamir ederler mi diye kastığınız duyar çok boş ve saçma.E S K İ F A R E garantisi bitmiş, adamlar sana belli bir ömür sunmuş bu fare işini yapmış, sen hala gelmiş işgüzarlık yaparak tamir ettirme derdindesin, aileleriniz sizi nasıl yetiştiriyor anlamış değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırdır ordan bakınca vergi memuru gibi mi görünüyorum? Vergiyi devlet kesiyor ben değil.
Ahlaksızca bir şey sorarsan cevap vermek en doğal hakkım, beni devletin üst kademelerinde yönetici falan mı sanıyorsun? Vergilerle ilgili ne yapmamı bekliyorsun anlamadım?Hocam o zamana kadar gidin vergilere hırsızlık diye ağlayın sizden ahlak dersi öğrenecek değilim, düzgünce sordum eski faremi yeni ürünün garantisi dahilinde tamir ederler mi diye kastığınız duyar çok boş ve saçma.
Hocam teşekkürler ahlak timsali olduğunuz için beni doğru yola soktunuz gerçekten. Size kandırmaya çalıyorum demedim , etiket değiştiricem demedim , dedim ki eski faremi yeni faremin garantisi altında servise göndersem tamir ederler mi? Çok basit bir soruyu nereye kadar getirdiniz hayret doğrusu.Ahlaksızca bir şey sorarsan cevap vermek en doğal hakkım, beni devletin üst kademelerinde yönetici falan mı sanıyorsun? Vergilerle ilgili ne yapmamı bekliyorsun anlamadım?
Diyelim ki sen o fareyi gönderdin ve fark etmediler, fareyi yenisi ile değiştirip sana yeni bir fare yolladılar, sen bunun hala basit bir şey olduğunu mu düşünüyorsun ?Hocam teşekkürler ahlak timsali olduğunuz için beni doğru yola soktunuz gerçekten. Size kandırmaya çalıyorum demedim , etiket değiştiricem demedim , dedim ki eski faremi yeni faremin garantisi altında servise göndersem tamir ederler mi? Çok basit bir soruyu nereye kadar getirdiniz hayret doğrusu.
Hocam açık açık belirticem bu fare eski garantisi bitti garanti hakkımı bunda kullanmak istiyorum diye, anlatmaya çalıştıım şu gelen farenin garanti hakkını eski farem için kullanabilir miyim? Eski faremi kardeşime vermek istiyorum, bozuk bir şekilde vermeyeyim diye açtım. Yani bir duyar kasıcaz diye dünyanın en kötü adamı yaptınız hocam be beni.Anlaşılır. Ürünün garantisi ürünün seri numarasıyla bağlantılıdır ekstra olarak bu etik bir davranış olmaz.
hocam ben size işgüzarlık yapacağım dedim mi ? açık açık söyleyeceğim servis açıklamasında farenin eski olduğunu. Size diyorum ki ÜCRETİNİ ÖDEDİĞİM FARENİN garanti hakkını YİNE ÜCRETİNİ ÖDEDİĞİM VE GARANTİSİNİ KULLANMADIĞIM eski farem için kullansam tamir ederler mi ? bu kadar basit.Diyelim ki sen o fareyi gönderdin ve fark etmediler, fareyi yenisi ile değiştirip sana yeni bir fare yolladılar, sen bunun hala basit bir şey olduğunu mu düşünüyorsun ?
Etmezler. Senden fatura isteyeceklerdir. Fatura tarihi ve ürünün yıpranması ürünün garantisinin bittiğini belli edicektir. Ayrica diğer arkadaşlarında dediği gibi garanti ayni modeldeki bütün ürünleri kapsamaz. Sadece almış olduğunuz ürünü kapsar. Denenmesi de etik degildir.Merhabalar Elimde 3 senelik bir G300s var. Fareden çok memnunum ve bu farede devam etmek istiyorum ama ömrünün sonuna geldiğini hissediyorum. Şimdi Amazonda 150₺'ye düştüğünü gördüm ve onu alma kararı aldım. Doğal olarak garantili gelecek, onun garantisini kullanarak Eski faremi göndersem tamir ederler mi?
Dediğin şey bir yandan işgüzarlığa giriyor. Sana verilen garanti o fareye ait diğer fareye değil. Garanti hakkınız bozulunca oluyor devşirmeyle olmuyor ki. Elinizdeki yeni farenin bozulacağı ne malum ? O hak o malın bozulmasıyla kullanılır etik bir davranış değil bence de. Vergi konusunda yasal olarak alıyorlar vergiyi etik bir şekilde yasalar huzurunda ona biz bir şey yapamayız protestodan başka. Tamir parasını vermeye razıysan direk yolla tamir etsinler dostumHocam açık açık belirticem bu fare eski garantisi bitti garanti hakkımı bunda kullanmak istiyorum diye, anlatmaya çalıştıım şu gelen farenin garanti hakkını eski farem için kullanabilir miyim? Eski faremi kardeşime vermek istiyorum, bozuk bir şekilde vermeyeyim diye açtım. Yani bir duyar kasıcaz diye dünyanın en kötü adamı yaptınız hocam be beni.
Mesaj otomatik birleştirildi: