Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Tarihi eser dikkat et evine polis gelmesinEvde böyle bir şey buldum, çok eski ama ne yapayım bilemedim VGA kablosu olmadığı deneyemedim de.
VGA dönüştürücü alıp denemeye değer mi? EBA falan açarsa kardeşime verebilirim.
Dene hocam girer g31 cipset 4gb destekliEvde böyle bir şey buldum, çok eski ama ne yapayım bilemedim VGA kablosu olmadığı deneyemedim de.
Eyvallah hocam bi' ara alıp bakacağım.Dene hocam girer g31 cipset 4gb destekli
Bilemedin PSU 350WSistem özelliklerini tahmin ediyorum. Yarın git VGA kablosu al 10 TL'ye aç bak.
Pentium E5200 işlemci.
2 + 2 4 gb ram
300W psu
onboard'dan görüntü alacaksın
320 GB HDD
Halk müzesinden mi çaldın lan geri ver bunu zabıtayı ararım ha.Evde böyle bir şey buldum, çok eski ama ne yapayım bilemedim VGA kablosu olmadığı deneyemedim de.
Knk tarihi eser kaçakçılığından polis evi bassar dikkat et KDKFK bu arada eba için yeter galiba ama onda bile kasabilir bence denemeye değerEvde böyle bir şey buldum, çok eski ama ne yapayım bilemedim VGA kablosu olmadığı deneyemedim de.
Evet alıp açabilirsin. işlemci ve ram yeterliyse kullanılabilir normal. ebaya falan girer.Evde böyle bir şey buldum, çok eski ama ne yapayım bilemedim VGA kablosu olmadığı deneyemedim de.
G31 çipsete takılıyor fakat G31- M7 TE ve G31D-M7 gibi anakartlar desteklemiyor.G31 çipsete Xeon ve 4gb ram takılıyor. Birde gtx 1050 taktın mı on numara olur.
Core 2 quad Q9500 de takabilir fena değil bence Q9500G31 çipsete takılıyor fakat G31- M7 TE ve G31D-M7 gibi anakartlar desteklemiyor.
bişi olmaz win 7 64 bit modlayıp kullanırsın xd zamanında 2 çikitiyt ile uzun süre win 10 kullanmıştım internette dolaşmak vs konusunda sorun çıkarmaz tabi HDD ölü olmaması da önemli.Ramlerde 1+1 imiş.